Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο ενόψει: Ο Μπαλτάκος ψάχνει λύση τύπου Μπένετ

Σκάνδαλο ενόψει: Ο Μπαλτάκος ψάχνει λύση τύπου Μπένετ
Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023 - 23:45

Κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος. Επίσης, δείχνει ότι δεν έχει πρόθεση να καρατομήσει και τους Μάνταλο, Σπυρόπουλο, Καρατζίκα, Λαμπαδαρίου, Καπέλα και Στάρκλιχ από την ΚΕΔ, όπερ σημαίνει ότι ψάχνει... αντίγραφο του Μπένετ. Για να αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο πρέπει να φύγει και ο Μπαλτάκος αφού συνεχίζει την ίδια αποτυχημένη συνταγή που δημιουργεί τοξικότητα και εντάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΕΠΟ με αφορμή δημοσιεύματα ότι υπήρξαν αρνήσεις από ξένους παράγοντες (τον Ολλανδό Ουίλενμπεργκ και τον Ισπανό Μάριν) για να αναλάβουν την ΚΕΔ, στις 4/10, έβγαλε ανακοίνωση διάψευσης. Όμως, ποιος κανονικός αρχιδιαιτητής θα έρθει για να αναλάβει τη διαιτησία, χωρίς να έχει την δυνατότητα να επιλέξει τους συνεργάτες του; Για πρόεδρο της ΚΕΔ ψάχνει ο Μπαλτάκος όχι για... γλάστρα! Και με τον Μάνταλο να κατηγορείται ότι κάνει κουμάντο.

Οποια επιλογή είναι καταδικασμένη να αποτύχει με το καλημέρα και ταυτόχρονα αν έρθει μόνο ένας αρχιδιαιτητής και χωρίς δυο ξένους μέλη της ΚΕΔ δεν θα μπορεί από μόνος του να περάσει τη φιλοσοφία του αλλά θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτή των υπολοίπων, άρα θα συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα. Δεν φτάνει που υπάρχουν και τα εμπόδια: 1) Να μην είναι εύκολο να μετακομίσει κάποιος από τη χώρα του μέχρι τον επόμενο Ιούνιο, 2) Να ορίζει με πίνακες που έχουν αξιολογήσει άλλοι.

Ακόμη, δεν περνά απαρατήρητο ότι η ΕΠΟ διέψευσε (σ.σ. 4/10) δημοσιεύματα για... χυλόπιτες, όμως δεν κάνει αναφορά σε άλλα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία δεν της δόθηκε λίστα από την UEFA. Άλλη μια ένδειξη ότι ο Μπαλτάκος ψάχνει... αντίγραφο του Μπένετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Δημοσιεύματα που αναφέρονται στη δήθεν απόρριψη προτάσεων της ΕΠΟ για συνεργασία με ξένους διαιτητές ως προς τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η ενημέρωση για το θέμα αυτό θα γίνει θεσμικά την Τρίτη 10/10 στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».

Διαβάστε επίσης