Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιόβετιτς: «Έπρεπε να κερδίσουμε...»

Γιόβετιτς: «Έπρεπε να κερδίσουμε...»
Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023 - 13:41

Ο Στέβαν Γιόβετιτς ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στην Σερβία λόγω του παρελθόντος του με τη φανέλα της Παρτιζάν. Ο Μαυροβούνιος φορ, μίλησε σε Μέσο της χώρας και υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Το γήπεδο είναι πραγματικά υπέροχο, ωραία ατμόσφαιρα, καλό γήπεδο. Δεν με εξέπληξε η Μπάτσκα Τόπολα, κάναμε την ανάλυση και παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματά τους, ξέραμε ότι ήθελαν να παίξουν, κάτι που έδειξαν σε όλο το παιχνίδι».

Συμπλήρωσε ο Γιόβετιτς για το 2-2: «Εκμεταλλεύτηκαν την κακή μας στιγμή για περίπου 15-20 λεπτά, πήραμε κόκκινη κάρτα και παίξαμε με τον παίκτη λιγότερο από μισή ώρα, κάτι που δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλά ακόμα ματς να παίξουμε μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων».

Επιπροσθέτως, τόνισε πως: «Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Σεβόμαστε την Μπάτσκα, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε και έτσι χάσαμε δύο βαθμούς εδώ. Σίγουρα δεν μειώνει το παιχνίδι και τη θυσία τους, πάλεψαν πολύ γι αυτόν τον βαθμό. Δεν καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας στο τέλος».

Άλλωστε, ο έμπειρος επιθετικός υπογράμμισε πως: «Είμαι πάντα χαρούμενος όταν ομάδες από την περιοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας προοδεύουν και παίζουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω σύντομα κάποια ομάδα του Μαυροβουνίου να παίξει σε τέτοιο επίπεδο».

Καταλήγοντας για τον αγώνα της Σερβίας με το Μαυροβούνιο, απάντησε: «Σημαντικό ματς, η Σερβία έχει πλεονέκτημα δύο πόντων, αλλά δείξαμε στο πρώτο ματς ότι μπορούμε να παίξουμε μαζί της και σίγουρα θα είναι ένα καλό ματς. Πιστεύω ότι θα είναι μια ωραία ατμόσφαιρα, οπότε ας κερδίσει ο καλύτερος».

Διαβάστε επίσης