Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έπιασε» τον Τζόλε ο Φορτούνης!

«Έπιασε» τον Τζόλε ο Φορτούνης!
Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2023 - 14:10

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κώστας Φορτούνης και αυτό συνέβη και στο ματς της Σερβίας με την Μπάτσκα Τόπολα. Συγκεκριμένα, με την πάσα που έδωσε στον σκόρερ Ποντένσε στη φάση του 0-2, έφτασε τις 95 ασίστ με τα χρώματα του θρύλου και αν εμπιστευθούμε το transfermarkt, «έπιασε» τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ήταν και το βράδυ της Πέμπτης «παρών» στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, μαζί με τον Λάγιος Ντέταρι.

Εξάλλου, πλέον οι 100 ασίστ μέσα στη σεζόν που διανύουμε μοιάζουν με έναν… εύκολο στόχο για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που συνεχίσει έτσι. Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά τον «Τζόλε», ο Φορτούνης είναι δεδομένα ο παίκτης που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

Τα… πάντα περνάνε από τα πόδια του Κώστα, ο οποίος είναι στα… καλύτερα του και αφήνει το στίγμα του σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, είτε σκοράροντας είτε «φτιάχνοντας» τέρματα για τους συμπαίκτες του. Από τη στιγμή που σε δώδεκα επίσημα ματς έχει σχεδόν το… απόλυτο με «εμπλοκή» σε έντεκα τέρματα με τρία γκολ και οκτώ ασίστ, δεν χρειάζεται να… προσθέσουμε και πολλά ακόμα.

Διαβάστε επίσης