Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρινάκης: «Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές για το ποδόσφαιρο, ξεφτιλίζονται τα πάντα»

Μαρινάκης: «Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές για το ποδόσφαιρο, ξεφτιλίζονται τα πάντα»
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 - 12:11

Φουλ επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, με τον Μπαλτάκο να δέχεται τα πυρά του προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας, ενώ άφησε αιχμές κατά των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Αιτία η πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ, να αναλάβει αρχιδιαιτητής ο Σουηδός Φρόιντφελντ.

«Ο Μπαλτάκος δεν μίλησε ποτέ με την UEFA και τη FIFA και δε ζήτησε βιογραφικά», αποκάλυψε ο Μαρινάκης. «Άσχετα με το αν είναι καλός ο άνθρωπος αυτός (σ.σ. εννοεί τον Φρόιντφελντ) έχει να δουλέψει 4 χρόνια. Τι σας εμποδίζει να πάρετε τρία βιογραφικά και ένα αυτό τέσσερα;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας.

Ακόμη, κατηγόρησε τον Μπαλτάκο ότι «ξέθαψε ένα όνομα που του είπαν οι προστάτες του, έναν άνθρωπο που απορρίψαμε το 2020». Δεν έλειψαν και οι… βόμβες από τον Μαρινάκη: «Ξεφτιλίζονται όλα όπως ξεφτιλίζουν την ΕΠΟ κάθε μέρα, όπως ξεφτιλίζουν την Εθνική με τους Δημητριάδηδες και όλα τα υπόλοιπα».

Και συνέχισε: «Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές για το ποδόσφαιρο και πλέον δεν μπορεί να καθαριστεί με τίποτε».

Υπήρξαν και αιχμές για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ: «Θλίβομαι που άλλα πράγματα συμφωνούμε στη Λίγκα και άλλα ακούμε σήμερα απο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Έτσι θα πάμε μπροστά;»

Ο Μαρινάκης κατέληξε: «Φυσικά ως πρόεδρος της Super League διαφωνώ με τη διαδικασία και καταψηφίζω. Ο μόνος δρόμος είναι να κρατήσετε τον Φρόιντφελντ και να βρείτε και 3 ακόμα βιογραφικά. Αλλιώς δεν υπάρχει συζήτηση».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΕΕΠ:

«Για μια ακόμα φορά θλίβομαι για την τακτική Μπαλτάκου και για τα ψέματα που λέει. Ξεκίνησε πάλι μια παράτυπη παράνομη διαδικασία και κόντρα σε όσα αποφασίσαμε ομόφωνα στην Super League και σαν ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είπαμε το πιο απλό. Να στείλει η UEFA που ξέρει καλά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τρία βιογραφικά και να επιλέξουμε. Ο Μπαλτάκος δεν μίλησε ποτέ με την UEFA και τη FIFA και δε ζήτησε βιογραφικά. Δε μίλησε ποτέ με τον Ροσέτι και δε ζήτησε βιογραφικά, ξέθαψε, γιατί έτσι του είπαν οι προστάτες του, έναν άνθρωπο που απορρίψαμε το 2020 και έχει να δουλέψει από το 2019. Δεν έχει σχέση από τότε με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ασχολείται μόνο με τη γειτονιά του.

Άσχετα με το αν είναι καλός ο άνθρωπος αυτός, έχει να δουλέψει 4 χρόνια. Τι σας εμποδίζει να πάρετε 3 βιογραφικά και ένα αυτό 4;

Με αυτή τη διαδικασία ξεφτιλίζονται πάλι τα πάντα. Είπαμε να πάρουμε 3 βιογραφικά και αντί αυτού μας παρουσιάζετε ένα βιογραφικό που έχει απορριφθεί και επιλέγετε πάλι διαδικασίες αδιαφανείς.

Ξεφτιλίζονται όλα όπως ξεφτιλίζουν την ΕΠΟ κάθε μέρα, όπως ξεφτιλίζουν την Εθνική με τους Δημητριάδηδες και όλα τα υπόλοιπα. Όπως και στα παιχνίδια και τις διαιτησίες που βλέπουμε και ξεφτιλίζεται το προϊόν ποδόσφαιρο. Ο Μπαλτάκος είναι ένας λεκές για το ποδόσφαιρο και πλέον δεν μπορεί να καθαριστεί με τίποτε.

Θλίβομαι που άλλα πράγματα συμφωνούμε στη Λίγκα και άλλα ακούμε σήμερα απο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Έτσι θα πάμε μπροστά;

Φυσικά ως πρόεδρος της Super League διαφωνώ με τη διαδικασία και καταψηφίζω. Ο μόνος δρόμος είναι να κρατήσετε τον Φρόιντφελντ και να βρείτε και 3 ακόμα βιογραφικά. Αλλιώς δεν υπάρχει συζήτηση».

Διαβάστε επίσης