Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικά νέα για τον Ολυμπιακό, ανεβάζει «στροφές» ο Φρέιρε!

Θετικά νέα για τον Ολυμπιακό, ανεβάζει «στροφές» ο Φρέιρε!
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 - 20:35

Από το καλό στο... καλύτερο η αποκατάσταση του Νίκολας Φρέιρε. O Αργεντινός στόπερ «κουβαλάει» πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού από το ματς πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ (7η αγωνιστική) στα Ιωάννινα, όμως δείχνει σιγά-σιγά να το ξεπερνάει.

Ο έμπειρος αμυντικός, βέβαια, δεν είναι έτοιμος ακόμα για «φουλ» ρυθμούς προπονήσεων, όμως ανεβάζει «στροφές» ενόψει του μεγάλου ματς του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 22/10, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Θετικά νέα, λοιπόν, για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος περιμένει πώς και πώς «πίσω» τον Φρέιρε, τον οποίο θεωρεί τον καλύτερο παρτενέρ του Ρέτσου στα μετόπισθεν.

Ο Αργεντινός οπισθοφύλακας απουσιάζει τρεις εβδομάδες από τις προπονήσεις των Πειραιωτών, όμως βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης