Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ρέτσος και η εικόνα του με την Εθνική!

Ο Ρέτσος και η εικόνα του με την Εθνική!
Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 - 15:55

Στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, βρέθηκε ο Παναγιώτης Ρέτσος, στην εκτός έδρας επικράτηση επί της Ιρλανδίας. Και το γεγονός πως σε ολόκληρο το 90λεπτο, η Εθνική μας ομάδα κράτησε το «μηδέν», με τον σέντερ μπακ του Ολυμπιακού να είναι «παρών» σε ολόκληρη την αναμέτρηση, ήταν μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Ο 25χρονος στόπερ, μπήκε στο παιχνίδι λίγο μουδιασμένα και με κάποιες λάθος πάσες και τοποθετήσεις, όμως όσο πέρναγε η ώρα «πάταγε» και αυτός καλύτερα στο γήπεδο και βελτίωσε την απόδοσή του. Τελειώνοντας έτσι την αναμέτρηση με θετικό πρόσημο, έστω κι αν έχασε αρκετές «μάχες» στον αέρα απέναντι στα ψηλά κορμιά των γηπεδούχων.

Ήταν πολύ καλή η εικόνα του διεθνή κεντρικού αμυντικού και δεν είναι τυχαίο πως έλαβε καλές βαθμολογίες από τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης, όπως το «Eurosport», το οποίο του έβαλε «7». Εξάλλου και βάσει στατιστικής, ο Ρέτσος αξιολογήθηκε με «6,9» από την ιστοσελίδα του «sofascore».

Γενικότερα, ο Γκουστάβο Πογέτ, εμπιστεύεται τον Ρέτσο και τον έχει ήδη χρησιμοποιήσει τέσσερις φορές από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης». Έπαιξε εξάλλου βασικός και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ολλανδία και σε ολόκληρη την αναμέτρηση.

Διαβάστε επίσης

Δοκιμάζει ο Φρέιρε!

Δοκιμάζει ο Φρέιρε!

Η σημαντική μέρα σχετικά με τον τραυματισμό του στόπερ του Ολυμπιακού, εν όψει ντέρμπι.