Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα αδέρφια Κωστούλα...πλήγωσαν τον Παναθηναϊκό μέσα σε δύο ημέρες!

Τα αδέρφια Κωστούλα...πλήγωσαν τον Παναθηναϊκό μέσα σε δύο ημέρες!
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 - 14:56

Το επίθετο «Κωστούλας» στολίζε την ερυθρόλευκη φανέλα για χρόνια και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να την στολίζει.

Ο Θανάσης Κωστούλας τίμησε τη φανέλα του Θρύλου για επτά χρόνια (1999-2006) κατακτώντας έξι Πρωταθλήματα Ελλάδα και ένα Κύπελλο, ενώ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για μία διετία. Ο κόσμος του Θρύλου τον αγάπησε, ενώ ο ίδιο δέθηκε με την ομάδα όσο λίγοι.

Τώρα, είναι σειρά των γιών του να τιμήσουν αυτή τη βαριά φανέλα. Οι Μπάμπης και Κωνσταντίνος Κωστούλας, αγωνίζονται στις μικρότερες κατηγορίες με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά και δείχνουν ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά τους.

Στη χθεσινή (20/10) αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με τον Παναθηναϊκό Β' ο Μπάμπης Κωστούλας πέτυχε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών στο 49' λεπτό, μετά από μία ωραία ατομική ενέργεια και ένα σουτ έξω από την περιοχή. Σήμερα (21/10), ο αδερφός του, Κωνσταντίνος Κωστούλας, χάρισε τη νίκη στην Κ19 του Ολυμπιακού, με ένα γκολ στο 59ο λεπτό του αγώνα, κάνοντας το 1-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του ντέρμπι.

Βέβαια, τα δύο αδέρφια δεν ξεχωρίζουν μόνο για όσα έκαναν στα παιχνίδια αυτά, αλλά για τη γενικότερη παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, αφού είναι ταλαντούχα και έχουν κομβικό ρόλο.

Διαβάστε επίσης