Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα... βαρόμετρα πρέπει να βγουν μπροστά στο ντέρμπι!

Τα... βαρόμετρα πρέπει να βγουν μπροστά στο ντέρμπι!
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 - 21:20

Ο Ολυμπιακός έχει στις τάξεις του ορισμένους πραγματικά σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Δεν λέμε μόνο από άποψη ποιότητας, αλλά μιλάμε φυσικά και για τις παραστάσεις, τις οποίες έχουν. Και αυτοί οι παίκτες, με αυτές τις παραστάσεις, εγγυώνται ότι η ομάδα δεν θα… χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της, αλλά θα πάει ήρεμη, στο μεγάλο ματς της Κυριακής.

Αρχίζοντας από το τέρμα και πηγαίνοντας προς τα εμπρός, συναντάμε στο ρόστερ του Ολυμπιακού ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξέρουν καλά τι σημαίνει πίεση. Τι σημαίνει ‘must win’, τι σημαίνει μεγάλο ντέρμπι… Από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον Ροντινέι, τον Μαντί, τον Γιώργο Μασούρα, τον Ποντένσε, τον Φορτούνη, τον Ελ Κααμπί κι άλλα τόσα υπερόπλα… Μιλάμε για ορισμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όχι απλώς ξέρουν τι εστί ντέρμπι, αλλά έχουν παίξει τόσα πολλά που έχουν την συναίσθηση τι πρέπει να κάνουν για να γίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ «ερυθρόλευκο».

Δεν είναι… πρωτάρηδες σε πίεση, σε ντέρμπι, σε ‘clasico’ οι παίκτες του Θρύλου… Έχουν παραστάσεις, έχουν εμπειρία, ξέρουν και δεν… αγχώνονται. Ξέρουν πως να το διαχειριστούν. Και την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι. Και την πίεση. Και το κοινό που θα είναι έξαψη. Όλα αυτά θα τα πάρουν και θα τα κάνουν… καύσιμη ύλη, για να παίξουν όπως πρέπει.

Διαβάστε επίσης