Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Oι θέσεις ΑμεΑ με Γουέστ Χαμ

Oι θέσεις ΑμεΑ με Γουέστ Χαμ
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 - 12:25

Την Γουέστ Χαμ υποδέχεται ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (26/10, 19:45), στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ενημερώνει για τις θέσεις ΑμεΑ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τα οποία αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και χρησιμοποιούν για το λόγο αυτό ειδικά αμαξίδια, ενημερώνει για τα εξής:

Για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League απέναντι στη West Ham που θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 26/10 και ώρα 19:45, τα Άτομα με Αναπηρία θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Τρίτη 24/10 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 – 12:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.

Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι ΑμεΑ, το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.

Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων ΑμεΑ στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης.

Διαβάστε επίσης