Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρνα από πάνω του Θρύλε!

Πέρνα από πάνω του Θρύλε!
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 10:00

Ο Θρύλος είναι ΕΔΩ και ρίχνεται ξανά στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Απέναντί του ο ΟΦΗ, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες, στο παρελθόν. Σέντρα στις 21:30.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ξέρει καλά πως εκτός από τις αγωνιστικές δυσκολίες, καραδοκούν πάντοτε και οι κίνδυνοι να… «εξυγιανθεί», από το πουθενά. Αποτέλεσμα αυτού είναι όλη η ομάδα να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και επιφυλακή. Στην τσίτα. Και έτσι πρέπει, εδώ που τα λέμε, αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για λάθος, σήμερα στο Ηράκλειο.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δύο μεγάλες απουσίες (Φορτούνης, Ροντινέι), αλλά έχει και ένα ρόστερ γεμάτο λύσεις και ποιότητα. Λύσεις τις οποίες έχει και στην Κρήτη και ποιότητα την οποία η ομάδα του καλείται να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε έναν αντίπαλο ικανό να κάνει ζημιά, όπως έκανε κόντρα σε Άρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ όπου τις νίκησε.

Το σκορ μικρή σημασία έχει, σε τέτοια παιχνίδια. Σε δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε καλά οργανωμένες ομάδες, οι οποίες παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό, λες και παίζουν… τίτλο. Ή την κατηγορία. Ματς «ζωής ή θανάτου». Έτσι πρέπει να το δει και ο Θρύλος, ωστόσο, εάν θέλει να έχει ελπίδες να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, από το Ηράκλειο. Την έχει «πατήσει», απέναντι στον ΟΦΗ στο παρελθόν, όμως και ξέρει πως και το γήπεδο είναι δύσκολο, αλλά και ο αντίπαλος.

Τελικός στόχος σήμερα, συνολικά, είναι το να μη δαπανηθεί και πολλή ενέργεια, ει δυνατόν, για να έρθει η νίκη. Εάν ο Ολυμπιακός παίξει ένα ματς «στα κόκκινα» για 90 λεπτά, χάνει σε φρεσκάδα, ενόψει της συνέχειας. Και αυτό δεν χρειάζεται. Νίκη, με άνεση λοιπόν, ει δυνατόν, στο αποψινό ματς. Νίκη με γκολ νωρίς, ένα καλό σκορ νωρίς και διατήρηση δυνάμεων. Υπάρχει μπροστά ντέρμπι και ταξίδι στο Λονδίνο για το ματς με την Γουέστ Χαμ.

Πάμε γερά Θρύλε! Μη σταματάς ούτε στο Ηράκλειο, ούτε πουθενά! Νίκα τον ΟΦΗ και προχώρα!

Διαβάστε επίσης