Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβεβαιώνεται το σκάνδαλο: Το σκεπτικό της απόφασης δίνει στον ΠΑΟ το ντέρμπι στα χαρτιά

Επιβεβαιώνεται το σκάνδαλο: Το σκεπτικό της απόφασης δίνει στον ΠΑΟ το ντέρμπι στα χαρτιά
Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 - 15:49

Επιβεβαιώνεται το σκάνδαλο! Το μεσημέρι της Δευτέρας δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Super League το σκεπτικό της απόφασης που πήρε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που διακόπηκε μετά τη ρίψη κροτίδας και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Στο σκεπτικό γίνεται λόγος για σωματική βλάβη του Χουάνκαρ, με την Σταμολέκα εκτός από το ρόλο του αθλητικού δικαστή να αναλαμβάνει και χρέη γιατρού! Αυτό που δεν προέκυψε από τον γιατρό του ντέρμπι και τις εξετάσεις, προέκυψε στο σκεπτικό της Σταμολέκα που έσφαξε στο γόνατο τον Ολυμπιακό επειδή έκρινε πως ο Χουάνκαρ υπέστη βλάβη, άσχετα αν κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται πουθενά!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ερυθρόλευκοι σε πρώτο βαθμό, τιμωρήθηκαν με αφαίρεση ενός βαθμού, μηδενισμό (το ντέρμπι κατοχυρώθηκε στον Παναθηναϊκό με 0-3), καθώς και με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Φυσικά η απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Όργανο είναι εφέσιμη, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει την υπόθεση και σε δεύτερο βαθμό προκειμένου να δικαιωθεί, όπως διαβάσατε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ νωρίτερα.

Διαβάστε το σκεπτικό ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης