Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεθνώς ρεζίλι η ΕΠΟ, κατάντια το φιλικό της Εθνικής χωρίς θεατές

Διεθνώς ρεζίλι η ΕΠΟ, κατάντια το φιλικό της Εθνικής χωρίς θεατές
Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 - 20:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ρεζίλι (για μια ακόμη φορά και μάλιστα διεθνώς) έγινε η ΕΠΟ ενόψει του φιλικού με τη Νέα Ζηλανδία, που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Νοεμβρίου. Κατ' αρχήν έχουμε το πρωτοφανές να της έχει γίνει προσωρινή έξωση (μόνο για αυτό το ματς) από την «ΟΠΑΠ Αρένα», λόγω επισποράς του χλοοτάπητα, όμως αμολάει αετό και πού να τολμήσει τα διαμαρτυρηθεί! Ετσι, θα παίξει στη Ριζούπολη, χωρίς θεατές. Το συγκεκριμένο γήπεδο χρησιμοποιεί ο Απόλλων Σμύρνης για αγώνες Γ' Εθνικής!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Η ΕΠΟ κατάφερε να εκτεθεί απέναντι στην ομοσπονδία της Νέας Ζηλανδίας, άρα ας μην απορούν γιατί δεν τους υπολογίζουν στο εξωτερικό. Εγινε έλεγχος σε Ριζούπολη, Παμπελοποννησιακό, όπως και στο γήπεδο του ΟΦΗ! Όμως, τα δυο τελευταία, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν απορριφθεί, επειδή η Νέα Ζηλανδία δεν θέλει να παίξει μακριά από την Αθήνα.

Ετσι ήταν μονόδρομος ο φιλικός αγώνας να γίνει στη Ριζούπολη. Όμως, επειδή δεν πληροί της προϋποθέσεις, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Γίνεται αντιληπτό ότι το όλο θέμα είναι για πολλά γέλια και μια ακόμη επιβεβαίωση ανικανότητας της διοίκησης Μπαλτάκου.

Για να μη γίνουν εντελώς ρεζίλι ανακοίνωσαν ότι ο αγώνας με τη Νέα Ζηλανδία θα γίνει με λίγους θεατές:

«Στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 ο αγώνας Ελλάδα-Νέα Ζηλανδία, ο οποίος θα είναι ο πρώτος στην ιστορία των δύο ομάδων. Για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα εκδοθεί μικρός αριθμός εισιτηρίων εξαιτίας περιορισμών στις προδιαγραφές διεξαγωγής διεθνών αγώνων».

Διαβάστε επίσης