Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έφαγε πόρτα» από το Ιπποκράτειο ο Παναθηναϊκός για Χουάνκαρ!

«Έφαγε πόρτα» από το Ιπποκράτειο ο Παναθηναϊκός για Χουάνκαρ!
Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023 - 20:00

Μονόδρομος είναι η δικαίωση για τον Ολυμπιακό! Πάνω στον πανικό τους στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, έτρεξαν να τα «μπαλώσουν» αλλά έφαγαν πόρτα και αποκαλύπτηκε το ψεύτικο αφήγημα για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του Παναθηναϊκού, δέκα ημέρες μετά το ντέρμπι των αιωνίων φαίνεται πως επισκέφτηκε τη φορά αυτή ένα δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να τον εξετάσει για τον –φερόμενο- τραυματισμό του. Γιατί η διάγνωση από το ιδιωτικό νοσοκομείο (και χορηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) «Υγεία» που έγινε την ημέρα του ντέρμπι πέφτει στο κενό, καθώς δεν γίνεται αποδεκτή από το Δικαστήριο, αλλά μόνο από δημόσιο νοσοκομείο.

Οι γιατροί παρά τις παρεμβάσεις και τις παρακλήσεις των «πράσινων» τίμησαν τον όρκο τους στο Ιπποκράτη που έχει δώσει και το όνομά του στο νοσοκομείο! Και είπαν την αλήθεια.

Και ποια είναι αυτή; Ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει το παραμικρό και είναι όλα απολύτως φυσιολογικά.

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς το… χαρτί της διάγνωσης που λογικά επιθυμούσε για την έφεση. Χωρίς μια δεύτερη διάγνωση, που προφανώς το περιεχόμενο της ουδεμία σχέση έχει με την πρώτη.

Διαβάστε επίσης