Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «άπειρος» Σλάγκερ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Ο «άπειρος» Σλάγκερ στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!
Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023 - 13:11

Τους διαιτητές που θα διευθύνουν το ντέρμπι της Κυριακής 5/11 (19:30) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» γνωστοποίησε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα, ο «άπειρος» Γερμανός Ντάνιελ Σλάγκερ θα είναι διαιτητής του ματς, ο οποίος είναι δεύτερης κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ, έγινε διεθνής το 2022 και από το 2018 σφυρίζει αγώνες στην Μπουντεσλίγκα και πρώτη φορά θα σφυρίξει παιχνίδι ελληνικής διοργάνωσης.

Ο 33χρονος ρέφερι ο οποίος δεν έχει διευθύνει κάποιο μεγάλο ματς μέχρι στιγμής ήταν ο «εκλεκτός» της ΚΕΔ για το κυριακάτικο ντέρμπι. Η ΟΥΕΦΑ, την τρέχουσα σεζόν, τον όρισε σε τρείς αγώνες. Στον προ προκριματικό γύρο του Conference League Μπρειμπάντλικ-Στρούγκα 1-0, στον δεύτερο προκριματικό του Cοnference League Μπεσίκτας-Τίρανα 3-1 και στο ματς ομίλου του Conferece League Φιορεντίνα-Φερεντσβάρος.

Δύο φορές ήταν το καλοκαίρι τέταρτος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού (με Μπράγκα και Ντνίπρο), την περασμένη αγωνιστική της Bundesliga σφύριξε το Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 3-2.

Bοηθοί του Σλάγκερ θα είναι οι συμπατριώτες του, Σβεν Βασίτσκι, Άρνο Μπrος, 4ο τον Γκάμαρη και στο VAR τους Πάσκαλ Μίλερ, Πετρόπουλο.

Διαβάστε επίσης