Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ροντινέι ενόψει Γουέστ Χαμ: «Ξέρουμε τι να κάνουμε»

Ροντινέι ενόψει Γουέστ Χαμ: «Ξέρουμε τι να κάνουμε»
Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2023 - 22:08

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ (9/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο Ροντινέι στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε πως άπαντες στους ερυθρόλευκους γνωρίζουν τα λάθη που έγιναν στην ήττα από τον ΠΑΟΚ και ότι είναι έτοιμοι να κάνουν πράξη όσαν έχουν προετοιμάσει για τη «μάχη» με τους Λονδρέζους.

Για το συναίσθημα που επικρατεί στον Ολυμπιακό: "Ξέρουμε ότι η βραδιά ήταν άσχημη, ξέρουμε ότι ήταν κακό το παιχνίδι. Έχουν περάσει μέρες, έχουμε προσπαθήσει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Σκεφτόμαστε μόνο αυτό, ξέρουμε τα λάθη που έχουμν γίνει, ξέρουμε ότι είναι μία βραδιά που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Θέλουμε να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Γουέστ Χαμ, ένα ματς σε διαφορετική διοργάνωση".

Για το στοιχείο που πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός: "Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς, διαφορετικό. Να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε. Είναι όμορφο παιχνίδι, μία ωραία διοργάνωση, να δείξουμε όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουμε, μιλάμε με τον προπονητή, ξέρουμε τι να κάνουμε. Ξέρουμε τις δυσκολίες, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε πράξη αυτά που έχουμε προετοιμάσει".

Διαβάστε επίσης