Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τη φέρει στον ρυθμό του

Να τη φέρει στον ρυθμό του
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023 - 12:25

Είναι σχεδόν δεδομένο, ότι η Γουέστ Χαμ θα μπει στο γήπεδο δυνατά και επιθετικά. Έχει μεγάλη ποιότητα, έχει την έδρα μαζί της, έχει το μομέντουμ και θεωρητικά πάντα, θα προσπαθήσει, από νωρίς, να κυριαρχήσει στο ματς. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δεχθεί, από νωρίς πίεση, όμως για τον ίδιο, το βασικό «στοίχημα», είναι ένα: Το να ελέγξει και να κοντρολάρει τον ρυθμό.

Μία συμπαγής προσέγγιση και μία προσπάθεια να κλείσουν οι χώροι, προς την εστία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, φαντάζουν ετούτη τη στιγμή, ως προτεραιότητα, για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τους ποδοσφαιριστές του, μαζί με μία προσπάθεια ανάκτησης, όσο το δυνατόν περισσότερο, της κατοχής της μπάλας.

Ο Ολυμπιακός όπως έκανε στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη έτσι και απόψε ο Θρύλος θα πρέπει να είναι… θανατηφόρος, με τις ευκαιρίες που θα του δοθούν. Εάν όντως, ο Μαρτίνεθ επιλέξει τον δρόμο της αντεπίθεσης και προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα την Γουέστ Χαμ (κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το πιο λογικό και πιθανό) τότε θα πρέπει οι παίκτες να έχουν απόλυτη συγκέντρωση, στις τελικές τους επιλογές: Τόσο στην τελική πάσα, όσο και στην τελική εκτέλεση.

Το βασικότερο όλων, είναι ο Ολυμπιακός να μην επιτρέψει στην Γουέστ Χαμ να δώσει στο ματς τον… φρενήρη ρυθμό ενός αγώνα της Premier League.

Διαβάστε επίσης