Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φρόιντφελντ ανέλαβε και... αγνοείται!

Ο Φρόιντφελντ ανέλαβε και... αγνοείται!
Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 - 14:17
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Στις 10 Οκτωβρίου συνεδρίασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και ο Μπαλτάκος πρότεινε την πρόσληψη του Σουηδού Πίτερ Φρόιντφελντ για τη θέση του αρχιδιαιτητή. Στις 18/10 ανακοινώθηκε ότι μια μέρα νωρίτερα υπέγραψε συμβόλαιο (άγνωστο μέχρι πότε) ενώ Σουηδός εμφανίστηκε σε μια συνεδρίαση της ΕΠΟ, στις 26 Οκτωβρίου, πήγε στην πατρίδα του, είπαν για να μαζέψει τα πράγματά του, και έκτοτε αναζητείται. Και με το τροχόσπιτο να ερχόταν θα είχε φτάσει!

Λένε ότι ο Φρόιντφελντ θα εμφανιστεί στις ερχόμενες μέρες. Και να συμβεί αυτό, από τότε που αναγγέλθηκε ως νέος αρχιδιαιτητής δεν έχει αλλάξει τίποτα. Οι ορισμοί είναι σαν του Μπένετ, με... φιλοσοφία Μάνταλου! Μέχρι και ξένους από το κάτω ράφι φέρνουν για τα ντέρμπι, παράλληλα στα υπόλοιπα ματς σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ μπαίνουν οι διαιτητές που τους ευνοούν.

Ο Μάνταλος έκανε προσπάθεια να βγει από το κάδρο, μάλιστα διέρρευσε ότι δεν ήταν παρών στο δείπνο του Φρόιντφελντ στις 26/10, όμως ακούγεται ότι συνέφαγαν νωρίτερα και παράλληλα συνεργάζεται μαζί του καθώς παραμένει αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ. Μάλιστα, είχαν διαρρεύσει ότι ο Σουηδός θα φέρει ξένους συνεργάτες του, παρόλα αυτά δεν υπήρξε εξέλιξη.

Αν ήθελαν να αλλάξουν την κατάσταση στη διαιτησία θα έδιωχναν και τον Μάνταλο, μαζί με τους υπόλοιπους Ελληνες. Όμως, επειδή δεν γίνεται αυτό, δεν τους ενδιαφέρει αν ο Φρόιντφελντ έχει απαξιωθεί πριν αναλάβει.

Μέχρι τώρα ο Φρόιντφελντ έστειλε επιστολή μόνο στους διαιτητές, στους βοηθούς και στους παρατηρητές της Super League, όχι της SL 2, αν και υποτίθεται ...ορίζει και στη δεύτερη κατηγορία. Επίσης, προκειμένου να τους γνωρίσει από κοντά, όρισε σεμινάριο διαιτητών και βοηθών της Super League στην Ξάνθη το διάστημα 17-19/11, εκεί που το έχει κάνει και ο Μπένετ.

Παραμένει άγνωστο με ποιους όρους ανέλαβε ο Φρόιντφελντ, κάτι ακούγεται ότι υπέγραψε για δυο χρόνια. Επίσης, παραμένει άγνωστο και με ποιους όρους έφυγε ο Μπένετ. Πήρε και αποζημίωση;

Διαβάστε επίσης