Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρίνιο: «Ο Σκάρπα συμφώνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο» (photo)

Μαρίνιο: «Ο Σκάρπα συμφώνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο» (photo)
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 - 14:18

Στη Βραζιλία προχώρησαν το θέμα «Γκουστάβο Σκάρπα» στον Ολυμπιακό. Με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ να πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Σκάρπα, γράφοντας ότι έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο!

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη (15/11) το απόγευμα, η ιστοσελίδα UOL ανέφερε, πως η Ατλέτικο Μινέιρο κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ύψους 4,5 με πέντε εκατ. ευρώ. Το πρωί της Πέμπτης (16/11), ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Μπίρα Μαρίνιο, αποκάλυψε, πως ο 29χρονος επιθετικός μέσος τα έχει βρει σε όλα με την Ατλέτικο Μινέιρο, όσον αφορά στο συμβόλαιό του. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Σκάρπα φέρεται να περιμένει να τα βρουν και οι ομάδες μεταξύ τους, για να υλοποιηθεί η μεταγραφή και να επιστρέψει στη χώρα του.

Φήμες και δημοσιεύματα, αφού βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου ακόμα. Μένει να δούμε τι θα συμβεί το επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζεται, ότι ο Σκάρπα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με δανεισμό από την Νότιγχαμ.

Φέτος, ο Σκάρπα μετράει 11 συμμετοχές με τους Πειριαώτες, αγωνιζόμενος συνολικά για 422 λεπτά.

Δείτε το δημοσίευμα:

Διαβάστε επίσης

Κι άλλος διασυρμός για την ΕΠΟ

Κι άλλος διασυρμός για την ΕΠΟ

Η ομοσπονδία της Νέας Ζηλανδίας, αντιπάλου της Εθνικής στο αυριανό (17/11) κεκλεισμένων των θυρών φιλικό στη Ριζούπολη, θα την καταγγείλει στην UEFA.