Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαφτίζει «ανταγωνιστικό» ένα αλλοιωμένο πρωτάθλημα

Βαφτίζει «ανταγωνιστικό» ένα αλλοιωμένο πρωτάθλημα
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 - 12:46

Σε κάθε αγώνα των ‘εξυγιαντών’ σχεδόν βιάζεται η λογική, υπέρ τους. Σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού σχεδόν βιάζεται η λογική εις βάρος του πρωταθλητής. Ο αγώνας, τον οποίο το «σύστημα» κάνει, για να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από την κορυφή είναι τεράστιος και συνεχίζεται αδιάκοπα. Βιώνουμε μετά το περσινό και σκανδαλώδη πρωτάθλημα, άλλο ένα πρωτάθλημα-παρωδία , με τη διαιτησία να έχει ξεφτιλίσει τα πάντα, προκειμένου κάποιο από τα «αγαπημένα» παιδιά του «συστήματος» να πάρει τίτλο. Μην ξεχνάμε το άγριο bullying στους αντιπάλους της ΑΕΚ (και του Παναθηναϊκού βεβαίως) από τους διαιτητές, οι οποίοι μεταξύ άλλων γεμίζουν κάρτες όποια ομάδα αντιστέκεται ενώ αρνούνται να τιμωρήσουν παίκτες που φοράνε κιτρινόμαυρα ή πράσινα.

Και έρχονται τώρα κάποιοι συγκεκριμένοι παράγοντες και βγαίνουν από πάνω και μας κάνουν το άσπρο μαύτο, ονόματα να μην λέμε, ε Δημήτρη; Ο οποίος αναφέρει ότι το πρωτάθλημα «παίζεται στα ίσια».

Όμως, τα γεγονότα τον διαψεύδουν κατάφορα. Με τόσα διαιτητικά αλλά και παρασκηνιακά εγκλήματα μαζεμένα σε τόσο μικρό διάστημα, δύσκολα μπορεί να γίνει πιστευτή μια τέτοια φράση. Τους ορισμούς ξένων διαιτητών που ήρθαν… μεθυσμένοι και αντικαθίστανται από εγχώρια πουλέν; Τις μεζούρες προκειμένου να μην παίξουν ένα ματς και να πάνε ξεκούραστοι σε αγώνα με τον Ολυμπιακό; Κι άλλα τόσα πολλά…

Σε κάθε αγωνιστική το «σύστημα» δρα υπέρ των «εξυγιαντών» και εις βάρος του Ολυμπιακού. Αλλά στους «απέναντι» αρκεί που δεν είναι στην κορυφή ο Θρύλος. Αυτό οι παραμυθάδες που τους σιγοντάρουν, το έχουν βαφτίσει… ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το έχουν κάνει… σημαία και πατώντας στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος, μιλούν για… ανταγωνισμό… Γελάει ο πλανήτης όλος.

Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Όσο ο Ολυμπιακός στέκεται και το παλεύει, θα δούμε ακόμη πολλά. Ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι έτοιμος, σε όλα τα επίπεδα. Και διαρκώς σε εγρήγορση.

Διαβάστε επίσης