Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποια Φράιμπουργκ; Το μυαλό μόνο στον Παναιτωλικό!

Ποια Φράιμπουργκ; Το μυαλό μόνο στον Παναιτωλικό!
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 - 00:35

Οφείλουμε άπαντες να καταλάβουμε ότι εύκολο ματς, για τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει… περίπατος. Εκ προοιμίου, τουλάχιστον. Ο Θρύλος, σε όλα τα ματς του, σε όλα τα γήπεδα που πηγαίνει, δίνει ΜΑΧΕΣ. Κανονικές. Με όλους. Με αντιπάλους, με διαιτητές, με VAR, με AVAR, με, με…

Δεν υπάρχει τίποτα ευνοϊκό, για τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Για αυτό και είναι, άλλωστε, η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Γιατί έχει μάθει να παλεύει, απέναντι στα θηρία. Τα… μεγαθήρια, στην Ευρώπη και τα… άγρια θηρία, στην Ελλάδα της «εξυγίανσης».

Πάμε, λοιπόν, να το εξηγήσουμε, όσο πιο απλά και κατανοητά γίνεται. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ Φράιμπουργκ, τούτη την ώρα. ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ! Το ματς είναι δύσκολο και επιφυλάσσει μεγάλη μάχη για τους παίκτες του Μαρτίνεθ! Ο Παναιτωλικός δεν είναι.. ευκολάκι. Και έρχεται στο άδειο Καραϊσκάκη, για να κάνει ζημιά. ΟΛΟ το μυαλό, λοιπόν, είναι τώρα εκεί.

Μόλις τελειώσει ο Ατρόμητος, θα σκεφτούμε την Φράιμπουργκ. Υπάρχουν μέρες, υπάρχει χρόνος, να επικεντρωθεί η ομάδα εκεί. Και να δουλέψει, ξεχωριστά, για εκείνο το ματς. Τώρα το Europa League μπαίνει στην άκρη. Ο Μαρτίνeu το ξέρει. Οι παίκτες το ξέρουν. Να το εμπεδώσουμε και όλοι εμείς. Πρώτα ο Παναιτωλικός, μετά τα άλλα!

Διαβάστε επίσης