Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το σχέδιο απόδρασης του Μαρτίνεθ από το Φράιμπουργκ!

Το σχέδιο απόδρασης του Μαρτίνεθ από το Φράιμπουργκ!
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 18:44

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που θα δοκιμαστεί το βράδυ της Πέμπτης, (19:45) στην Γερμανία κόντρα στην Φράιμπουργκ, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Nτιέγκο Μαρτίνεθ έχει φροντίσει όλες αυτές τις ημέρες να έχει στην… τσίτα τους ποδοσφαιριστές του για το ματς με τους Γερμανούς και τους επισημαίνει συνεχώς πως πρέπει να είναι άπαντες έτοιμοι για «μάχη»

Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει εκπλήξεις για το ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός στο Φράιμπουργκ σύμφωνα με όσα δείχνει στις προπονήσεις βάζοντας στο τραπέζι και το 3-5-2 (με Βιθέντε Ιμπόρα στα στόπερ), αν και παραμένει φαβορί το πλάνο με 4-3-3.

Πάντως, η λογική λέει, με την προσθήκη του Αλεξανδρόπουλου στο αρχικό σχήμα, κοντά στους Εσε και Καμαρά, ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να… φρενάρει τον γρήγορο ρυθμό των γηπεδούχων, να τους οδηγήσει σε λάθη και να ψάξει την κόντρα για να βρει το πολυπόθητο γκολ. Είναι σημαντικό ότι σε αυτή την προσπάθεια, θα υπάρξουν αρκετά φρέσκα πρόσωπα, που πήραν ανάσες στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης