Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, ρίξε... κόκκινο στη νύχτα!

Θρύλε, ρίξε... κόκκινο στη νύχτα!
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 - 10:44

«Ερυθρόλευκη» βραδιά, απόψε (30/11). Βραδιά Θρύλου. Του Θρύλου της Ευρώπης! Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα, Πέμπτη, δύο μεγάλες ευρωπαϊκές «μάχες», σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Σε Γερμανία και Μονακό.

H αρχή, λοιπόν, γίνεται στη Γερμανία, στην έδρα της Φράιμπουργκ. Με την ομάδα ποδοσφαίρου των Πειραιωτών αντιμετωπίζει τη γερμανική ομάδα, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Στόχος των «ερυθρόλευκων» το «διπλό», ώστε να παραμείνουν «ζωντανοί» στην υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται επί γερμανικού εδάφους με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, ενώ προστέθηκε και αυτό του Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος στράικερ τραυματίστηκε στη χθεσινή (29/11) και τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και τέθηκε «νοκ άουτ». Ωστόσο, ο Θρύλος θα παλέψει με περισσότερους από 3.000 ΓΑΥΡΟΥΣ.

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να σκέφτεται να «κατεβάσει» την εξής ενδεκάδα: Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη και Ορτέγκα στην άμυνα, τριάδα στο κέντρο με Καμαρά, Έσε και Αλεξανδρόπουλο και μπροστά, Φορτούνης, Μασούρας (ή Ποντένσε) και Ελ Κααμπί.

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 20:00, η ομάδα μπάσκετ Ανδρών αντιμετωπίζει στο Μόντε Κάρλο τη Μονακό, για τη Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται στην τέταρτη θέση (σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό) με 6-4, θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να πάρουν ένα σημαντικό «διπλό» στο Πριγκιπάτο, με το οποίο θα φτάσουν στο 7-4.

Πολύ δύσκολο ματς για τους Πειραιώτες, ένα από τα πιο δυνατά εκτός έδρας φέτος, με τη γαλλική ομάδα να είναι ενισχυμένη, γεμάτη «αστέρια». Ωστόσο, ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει.

Μεγάλη βραδιά. Δύο ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκά «ραντεβού». Με τον Ολυμπιακό να θέλει να κάνει για άλλη μία φορά υπερήφανο τον κόσμο του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης