Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνεθ: «Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει»

Μαρτίνεθ: «Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει»
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 - 22:32

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ισπανού τεχνικού.

Πριν το παιχνίδι είχατε πει ότι ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει ωριμότητα και είναι πιο προσεκτικός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Τι έγινε και είδαμε αυτήν την εικόνα;
Πραγματικά δεν πήγε τίποτα καλά και όπως πάντα στις καλές και στις δύσκολες βραδιές θέλω να είμαι εγώ αυτός ο οποίος βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνω την ευθύνη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν η εικόνα που έχουμε συνηθίσει να έχουμε και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Δεν έχουμε κάνει τίποτα σωστά και τίποτα απ’ αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Ήταν μία άσχημη βραδιά και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο μας γιατί ξέρουμε πως αυτή η βραδιά είναι πραγματικά σκληρή.

Τι θεωρείτε πως πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας;
Να βελτιωθούν τα πάντα σε σχέση με αυτό το παιχνίδι. Δεχτήκαμε δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά και δεν ήταν καθόλου καλή η αντίδρασή μας και είχαμε πολλά λάθη τα οποία μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα.

Αν μπορούσατε να γυρίσετε πίσω το χρόνο και να παίξετε ξανά το ματς, θα είχατε αλλάξει κάτι ή ήταν τόσο κακή η βραδιά για όλους που δε θα μπορούσατε να είχατε αλλάξει οτιδήποτε;
Ό,τι και να σας πω θα φανεί ως δικαιολογία και δεν το θέλω. Ξεκινήσαμε άσχημα και δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και η ομάδα επηρεάστηκε ψυχολογικά και η συνέχεια ήταν δύσκολη. Πρέπει να αναλύσουμε με ηρεμία ό,τι έχει συμβεί, αλλά δε θέλω τώρα να πω κάτι που θα μπορούσε να φανεί ως δικαιολογία.

Διαβάστε επίσης