Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Θρύλος στα δύσκολα; Ιδού η απόδειξη!

Θρύλος στα δύσκολα; Ιδού η απόδειξη!
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 12:57

Κόντρα σε όλους και σε όλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προσπάθειά του, για να φέρει στο λιμάνι το φετινό νταμπλ και να κάνει την προσπάθεια του για το καλύτερο στην Ευρώπη. Και παρότι δεν είναι σε πλεονεκτική θέση, σε σχέση με τους αντιπάλους του, ο Θρύλος ξέρει καλά πως δεν έχει ως επιλογή το να… μην προσπαθήσει. Γιατί; Γιατί πρώτος όλων το πιστεύει ο κόσμος του! Ο Ολυμπιακός έχει τους πλέον πιστούς οπαδούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, περισσότερο από ποτέ!

Δεν έχει τελειώσει ακόμη η προσπάθεια, για το 48ο. Δεν έχει τελειώσει ακόμη η «μάχη». Και ο κόσμος του Θρύλου βγαίνει μπροστά. Το βροντερό παρών που αναμένεται να δώσει στον Βόλο, για το παιχνίδι της Κυριακής με την τοπική ομάδα το μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο. Ο κόσμος πιστεύει και στηρίζει! Και η ομάδα έχει μια δουλειά: Να συνεχίσει την προσπάθεια, στο έπακρο.

Το κλίμα είναι βαρύ από την συντριβή από την Φράιμπουργκ, αλλά η ομάδα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και συνεχίσει, καθώς δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα, βρίσκεται μέσα στους στόχους και με την έμπρακτη στήριξη του κόσμου θα τα καταφέρει.

Ένα πράγμα «τρομάζει» μόνο τον Ολυμπιακό: Ο κακός εαυτός του. Και ένα πράγμα «τρομάζει» μόνο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το να μη βλέπει προσπάθεια, όπως συνέβη στη Γερμανία και αυτό δεν πρέπει ουδέποτε ξανά να επαναληφθεί. Η ομάδα οφείλει στα ματς που έρχονται να καταθέσει την απόλυτη προσπάθειά της, στο χορτάρι. Ξέρουμε όλοι καλά, τι λέει το σύνθημα του λαού του Ολυμπιακού: «Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπουκά… Και ο κόσμος σου θα τραγουδά…».

Διαβάστε επίσης