Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μασούρας: «Να μην πετάξουμε στα σκουπίδια ότι έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής»

Μασούρας: «Να μην πετάξουμε στα σκουπίδια ότι έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής»
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 19:25

Λίγα 24ωρα μετά το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, ο Ολυμπιακός καλείται να προχωρήσει παρακάτω. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν το Βόλο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και φυσικά θέλουν να βγάλουν αντίδραση.

Ενόψει του αυριανού (3/12) αγώνα, ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για το κλίμα στην ομάδα, τη συζήτηση που είχαν οι παίκτες στα αποδυτήρια, αλλά και το επερχόμενο ματς...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μασούρας:

Για το κλίμα στην ομάδα:

Σαφώς και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι πολύ καλό φυσιολογικά μετά από μια τέτοια εμφάνιση γιατί δεν είναι μόνο το σκορ αλλά κυρίως η εμφάνιση που κάναμε. Αυτό μας στεναχωρεί περισσότερο, αυτό μας έχει πληγώσει τον εγωισμό, αλλά στον αθλητισμό υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Τώρα πρέπει να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι και να μην πετάξουμε στα σκουπίδια ότι έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής γιατί ότι έχουμε χτίσει μέχρι στιγμής δεν είναι αμελητέο. Μέσα στο γήπεδο είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε στην Ευρώπη.

Για την συζήτηση που είχαν οι παίκτες στα αποδυτήρια:

Μπορείς να μιλάς, αλλά το θέμα είναι τι κάνεις μέσα στο γήπεδο. Δεν θα πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Σίγουρα πάντα υπάρχει μια εσωστρέφεια και πρέπει να την ξεπεράσουμε. Μιλάμε καθημερινά στην ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Ήταν ένα σοκ αλλά όπως είπα πρέπει να το ξεπεράσουμε άμεσα γιατί έχουμε πολλούς και καλούς στόχους μπροστά μας.

Για το παιχνίδι της Κυριακής:

Σαφώς και είναι καλό που έρχεται σύντομα ένα άλλο παιχνίδι. Είναι άσχημο να περιμένεις πολύ για να αποδείξεις πως είσαι πολύ καλή ομάδα και πως έχει πράγματα να δώσεις. Είναι σημαντικό πως έρχεται σύντομα ένα παιχνίδι για να έχουμε την ευκαιρία να θυμίσουμε σε όλους πως είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Διαβάστε επίσης