Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κράτα το αήττητο

Κράτα το αήττητο
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 13:43

Ο Ολυμπιακός έχει και έναν έξτρα στόχο σήμερα, απέναντι στον Βόλο Δεν είναι μόνο το τρίποντο. Δεν είναι μόνο η νίκη, η οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον φέρει στην κορυφή σε ενδεχόμενη γκέλα του Παναθηναϊκού και θα του δώσει μια… ανάσα για την συνέχεια. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο να διευρύνουν το αήττητο τους στην Επαρχία.


Αγνοεί την ήττα στην Επαρχία από τότε που δέχθηκε το σοκ από τον ΟΦΗ, τη σεζόν 2018-19! Έχει, έκτοτε, ένα 33-8, υπέρ του. Όπου 33, βάλτε νίκες. Όπου 8, βάλτε ισοπαλίες. Έπαθε και έμαθε, θα λέγαμε, ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 21 Οκτωβρίου 2018 είχε γνωρίσει τη μία και μοναδική ήττα του, στην Επαρχία, από, μέχρι σήμερα! Ένα σήμερα, το οποίο τον φέρνει στoν Βόλο, για το ματς με την ομόνυμη ομάδα. Ένα δύσκολο ματς, το οποίο βεβαίως ο Μαρτίνεθ θέλει, να πάρει!


Οι Πειραιώτες έχουν καταγράψει αυτό το αήττητο ρεκόρ σε κανονική διάρκεια και play offs. Και στοχεύει σήμερα να το αυξήσει και να προσθέσει στο «33» και όχι στο «8».
Με οδηγό την άνεση του Ολυμπιακού στην Επαρχία, η ομάδα του Μαρτίνεθ θέλει να περάσει σήμερα από την έδρα του Βόλου και μάλιστα… εμφατικά. Με νίκη!

Διαβάστε επίσης