Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίζουν και το VAR: Δυο μέτρα και δυο σταθμά

Ξεφτιλίζουν και το VAR: Δυο μέτρα και δυο σταθμά
Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023 - 18:23

Ούτε να συνεννοηθούν μεταξύ τους οι διαιτητές της «εξυγίανσης». Το μόνο που ξέρουν είναι να προκαλούν καθώς τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά βγάζουν μάτια. Ο Παπαπέτρου (Αθηνών) ακύρωσε το γκολ του Μασούρα στο ματς του Ολυμπιακού στον Βόλο, όμως ο Σιδηρόπουλος σε παρόμοια φάση μέτρησε γκολ του ΠΑΟΚ στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Βόλο.

Είναι το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ (που νίκησε 3-0 τον Βόλο την 6η αγωνιστική της Super League). Ο Κουλιεράκης σκόραρε στο 39', μετά από εκτέλεση φάουλ, και ο Μανούχος (Αργολίδας) που ήταν στο VAR κάλεσε τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) σε ανασκόπηση της φάσης να δει αν επηρέαζε τη φάση ο Εκόγκ που ήταν οφσάιντ και μάρκαρε τον Αλχο. Τελικά ο Σιδηρόπουλος μέτρησε το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ και πέρασαν 4' για την επανεκκίνηση του αγώνα.

Αντίθετα, στο παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός 2-2 ο Παπαπέτρου (Αθηνών), ο οποίος κλήθηκε από τον Γκορτσίλα (Μακεδονίας) θεώρησε ότι ο Ελ Κααμπί επηρεάζει τη φάση, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει το γκολ του Μασούρα στο 60'. Αν και το ζήτημα εδώ είναι ότι ο Μαροκινός δεν είναι οφσάιντ καθώς έβγαλαν τις γραμμές σαν... κουβάρι προκειμένου να τον βγάλουν εκτεθειμένο, όμως τους εκθέτει η γραμμή του γηπέδου.

Δείτε τα βίντεο από τις δύο περιπτώσεις και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

Διαβάστε επίσης