Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο «φουλ» ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού!

Στο «φουλ» ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού!
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023 - 11:10

Ο Ολυμπιακός «ζει», πλέον, στην εποχή Κάρλος Καρβαλιάλ. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ξεκινήσει ήδη τη σκληρή δουλειά με τον Θρύλο. Έτσι, μετά την πρόσληψη του 58χρονου προπονητή, οι Πειραιώτες «τρέχουν» στο «φουλ» τον σχεδιασμό τους για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανάλογα, το «ξεκαθάρισμα» που θα γίνει το επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει τουλάχιστον 4-5 κινήσεις για να ενισχυθεί. Όμως την ίδια ώρα θα έχει την ευκαιρία ο Καρβαλιάλ να αξιολογήσει και παίκτες που επί Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν αγωνιζόντουσαν σχεδόν καθόλου, όπως ο Ιβάν Μπρίνιτς και όχι μόνο.

Η κατάσταση με το ρόστερ θα ξεκαθαρίσει έτσι κι αλλιώς τον Ιανουάριο. Προς το παρόν ο Καρβαλιάλ κοιτάζει μόνο το πως θα βελτιωθεί ο Ολυμπιακός με τα υπάρχοντα δεδομένα, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάτσκα Τόπολα την επόμενη Πέμπτη (14/12), μιας και φαίνεται ότι η 14η αγωνιστική της Super League οδεύει προς αναβολή.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές στον Ολυμπιακό από τον Καρβαλιάλ και την ίδια ώρα φυσικά μεταγραφική ενίσχυση, όμως προς το παρόν ο Πορτογάλος έχει το μυαλό του στα παιχνίδια και στην αξιολόγηση του ερυθρόλευκου ρόστερ.

Διαβάστε επίσης