Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Winwin: «Εξαιρετικό το επίπεδο του Ελ Κααμπί, μεγάλο το ταλέντο του στο σκοράρισμα»

Winwin: «Εξαιρετικό το επίπεδο του Ελ Κααμπί, μεγάλο το ταλέντο του στο σκοράρισμα»
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 - 14:36

Η αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, που θα φιλοξενηθεί στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού, την περίοδο μεταξύ 13/1 και 11/2 του 2024, έχει ξεκινήσει. Και ένας από τους ποδοσφαιριστές που «ποντάρει» πολύ για να κάνει τη διαφορά στη διοργάνωση ο Ομοσπονδιακός προπονητής των Μαροκινών, Γουαλίντ Ρεγκραγκί, είναι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο φορ του Ολυμπιακού έχει φτάσει ήδη τα 11 τέρματα με την ερυθρόλευκη φανέλα, σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών πάνω στον οποίο το Μαρόκο... επενδύει για κάτι καλό, μετά και από το σπουδαίο Mundial που έκανε στα γήπεδα του Κατάρ, πριν από ένα χρόνο, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Η ιστοσελίδα winwin από τη χώρα του παίκτη ετοίμασε ένα θέμα για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές «κλειδιά» για τον Ρεγκραγκί και μεταξύ αυτών συμπεριέλαβε και τον διεθνή φορ του Θρύλου. Αναλυτικότερα, το πρώτο όνομα που παρουσιάζεται στη σχετική λίστα είναι ο Αμίν Αντλί, ο άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν, το «αστέρι» της Bundesliga. Αναφορικά με το δεύτερο όνομα είναι αυτό του Αμίν Χαρίτ, ο οποίος δεσπόζει στον άξονα της Μαρσέιγ στην Γαλλία και θεωρείται ένα πολύ σημαντικό «όπλο». Άλλωστε, είχε απουσιάσει από το Mundial του Κατάρ, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού και είναι μια «εσωτερική μεταγραφή» για τους Μαροκινούς.

Αναφορικά με την επίθεση, «παρουσιάζονται» ως κομβικοί παίκτες οι Ταρίκ Τισουνταλί (Γάνδη) και Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά, το δημοσίευμα γράφει: «Ο Ελ Κααμπί έχει ως έναν από τους πιο εξέχοντες επιθετικούς στην Ελλάδα την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν. Έχει πετύχει 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις -μέχρι στιγμής- συμπεριλαμβανομένων επτά στο πρωτάθλημα, πέρα από το εξαιρετικό επίπεδο που έδειξε στα πρόσφατα ματς με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, για να αρθεί κάθε αμφιβολία για το μεγάλο του ταλέντο στο σκοράρισμα. Ο Ελ Κάαμπι έχει τώρα πολύ μεγάλες πιθανότητες να συμμετάσχει στο επερχόμενο Copa Africa με την Εθνική ομάδα του Μαρόκου και ο Ρεγκραγκί αναμένεται να βασιστεί σε αυτόν στην επίθεση μαζί με τον Γιούσεφ Εν-Νεσίρι, τον επιθετικό της Σεβίλλης. Σημείωσε 20 γκολ σε 36 αγώνες που έπαιξε με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του και θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα που απουσίαζαν».

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης