Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λάζετιτς: «Γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός»

Λάζετιτς: «Γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός»
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 - 21:20

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα (14/12, 22:00), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και φυσικά θέλει τη νίκη για να προκριθεί στο Conference League.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Ζάρκο Λάζετιτς, εκθείασε τον Θρύλο και αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου, τονίζοντας ότι δεν είναι πλεονέκτημα ούτε για τους Πειραιώτες, αλλά ούτε και για τους Σέρβους.

Οι δηλώσεις του Λάζετιτς:

Για το ματς: "Ήρθαμε για μια αναμέτρηση που θα είναι ανταγωνιστική καθώς κρίνεται μία πρόκριση. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο, όπως και το γεγονός ότι φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί".

Για το γεγονός ότι είναι κεκλεισμένων των θυρών: "Είναι απώλεια γενικώς για το ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη συζήτηση εάν αποτελεί πλεονέκτημα ή όχι για εμάς. Θέλαμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο, σε μία τέτοια ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που δημιουργείται στο γήπεδο του Ολυμπιακό. Θεωρούσαμε ότι η παρουσία του κόσμου θα μας έδινε μεγαλύτερο κουράγιο. Θα φανεί σαν ένα φιλικό ματς, ενώ δεν είναι έτσι. Κρίνει μία πρόκριση. Δεν είναι πλεονέκτημα ούτε για εμάς ούτε για τον Ολυμπιακό".

Για την αισιοδοξία που έχουν: "Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο στόχος, Είναι πολύ δύσκολο, όπως και με την Παρτιζάν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, είμαστε ικανοί να νικήσουμε. Είναι τεράστιο όνομα ο Ολυμπιακός στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Διαβάστε επίσης