Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επανεκκίνηση και βραδιά πρόκρισης με Κάρλος Καρβαλιάλ νέο στρατηγό!

Επανεκκίνηση και βραδιά πρόκρισης με Κάρλος Καρβαλιάλ νέο στρατηγό!
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 10:13

Τυχερός ο Θρύλος! Για πολλά ζητήματα, αλλά αυτή τη στιγμή, για το γεγονός ότι έχει μπροστά του άμεσα ματς, για να αντιδράσει! Να αντιδράσει και να δείξει πως όσα έγιναν μόλις μια εβδομάδα πριν, αποτελούν παρελθόν. Αποτελούν μια κακή ανάμνηση και ότι δεν θα τα βρούμε ξανά μπροστά μας! Στις 22:00 η «μάχη» με την Μπάτσκα Τόπολα, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το ενδιαφέρον στα ύψη, για το ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο!

Ο Ολυμπιακός κάνει σήμερα την επανεκκίνησή του και θέλει με το «καλημέρα», στη νέα εποχή του, να δείξει ότι μπαίνει με άλλο «αέρα». Με νέα δυναμική. Με νέα προοπτική. Αλλά με τις ίδιες σαφείς βάσεις, με τις ίδιες υψηλές φιλοδοξίες. Με τους ίδιους, μεγάλους στόχους. Και με την ίδια διάθεση, για την κορυφή. Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή στον πάγκο. Και, αν και ο χρόνος είναι πολύ λίγος, για να έχει προλάβει ο Κάρλος Καρβαλιάλ να εφαρμόσει ριζικές αλλαγές, στην ομάδα του, αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις πρώτες «πινελιές» του, στον καμβά του Θρύλου.

Στις 22:00 το πρώτο μεγάλο ραντεβού του Κάρλος Καρβαλιάλ, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου θα ήθελε να ήταν γεμάτο, αλλά κάποιοι είχαν άλλα σχέδια. Εκεί όπου απόψε το βράδυ, πρέπει ο Θρύλος να νικήσει τους Σέρβους και να πάρει την πρόκριση στο Conference League.

Φύγαμε!

Διαβάστε επίσης