Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διοίκηση της Μπάτσκα Τοπόλα δεν θα δώσει το «παρών» στον Ναό ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Η διοίκηση της Μπάτσκα Τοπόλα δεν θα δώσει το «παρών» στον Ναό ως ένδειξη διαμαρτυρίας
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 21:22

Η Ελλάδα συνεχίζει να ξεφτιλίζεται στο εξωτερικό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο... χειρότερο, εξαιτίας «κάποιων».

Στο αποψινό (14/12, 22:00) ματς, λοιπόν, του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, δεν θα δώσει το «παρών» η διοίκηση της Μπάτσκα Τοπόλα. Και αυτό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη και ακατανόητη απόφαση να απαγορευτεί η δυνατότητα στους 80 VIP και χορηγούς καλεσμένους της να παρακολουθήσουν τον «τελικό» με τον Θρύλο.

Η Μπάτσκα Τοπόλα είναι ένα κλαμπ, που έχει κάνει άλματα προόδου σε ακαδημίες και σε πρώτη ομάδα, με νέο γήπεδο, με μια κοινότητα, που συσπειρώνεται γύρω της και τη στηρίζει. Η διοίκησή του σερβικού συλλόγου, λοιπόν, θα μείνει στο ξενοδοχείο μαζί τους, για να δουν το παιχνίδι μαζί.

Υπενθυμίζεται, ότι απαγορεύτηκε ακόμα και στους κλειστούς χώρους του Φαληρικού γηπέδου, όπως στις σουίτες και το εστιατόριο, που δεν είναι εξέδρες, η παρακολούθηση του αγώνα από VIP και χορηγούς των φιλοξενούμενων! Μία (ακόμα) απόφαση που εκθέτει και ξεφτιλίζει την Ελλάδα στη Σερβία και γενικότερα, εκτός συνόρων. Αυτό, άλλωστε, ως είδηση έχει διαδοθεί σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης