Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι μεταγραφές θα γίνουν με στόχο την αλλαγή επιπέδου στην ομάδα

Οι μεταγραφές θα γίνουν με στόχο την αλλαγή επιπέδου στην ομάδα
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 - 12:47

Ο Ολυμπιακός με το νέο έτος, θα αλλάξει αρκετά, καθώς έχει παρθεί η απόφαση για να γίνουν κινήσεις για να καλυφτούν οι «τρύπες» που έχει η ομάδα.

Οι Πέδρο Άλβες, Κάρλος Καρβαλιάλ μαζί με την διοίκηση έχουν ήδη μιλήσει για όσα θα πρέπει να γίνουν. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει για να βγει πρώτης στην κούρσα του πρωταθλήματος. Θα κάνει στοχευόμενες κινήσεις για να αλλάξει την εικόνα του.

Aυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρχει σωστό πλάνο μεταγραφών ,με σωστές κινήσεις που θα επιφέρουν στην ομάδα την απαραίτητη δυναμική της. Τουτέστιν. Δύο στόπερ, ένα αμυντικό χαφ και ένα φορ και ίσως και έναν εξτρέμ. Καλά όλα αυτά, πριν γίνουν αυτές οι επιβεβλημένες μεταγραφές, θα πρέπει να απαντηθεί ένα ερώτημα που προηγείται. Κι αυτό είναι το εξής: ποιοί παίκτες από τους υπάρχοντες θα μείνουν στον Ολυμπιακό και ποιοί περισσεύουν και θα πρέπει να αναζητήσουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους;

Η τριάδα των ματς (Τόπολα, Πανσερραϊκός, Ατρόμητος) ήταν ένα σημαντικό δείγμα για τον Κάρλος Καρβαλιάκ,να αποκτήσει μεγαλύτερη... ορατότητα για το υλικό που έχει στα χέρια του και παράλληλα να καθαρίσει τις σκέψεις του. Τι θέλει, τι δεν θέλει, τι προσπαθεί να κάνει. Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα και θα απαντήσει με τις αποφάσεις που πήρε ήδη και τις κινήσεις που θα γίνουν τώρα. Θα γίνουν άμεσα συζητήσεις με τον Άλβες και την διοίκηση, ώστε να μπει στην τελική ευθεία ο σχηματισμός του Ολυμπιακού 2024.

Ενός Ολυμπιακού που πρέπει να είναι πιο σφιχτός αμυντικά και με περισσότερες ιδέες δημιουργικά. Ενός Ολυμπιακού που θα σταματήσει να κάνει δώρα και θα είναι και πιο ανθεκτικός στα τεχνητά εμπόδια που θα συνεχίσει να του βάζει η... εξυγίανση, τύπου Λεωφόρου. Ενός Ολυμπιακού που θα μοιάζει περισσότερο με τον Ολυμπιακό της προηγούμενης 4ετίας που ήταν και αποτελεσματικός και συχνά απολαυστικός. Το βασικό ζητούμενο τώρα βέβαια είναι η αποτελεσματικότητα αφού υπάρχει μια δύσκολη αποστολή μπροστά.

Οι μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν πρέπει να είναι απόλυτα στοχευόμενες και όχι «στοιχήματα». Ο Ολυμπιακός δεν έχει... χώρο για παίκτες που δουλεύουν στο ρελαντί, που παίζουν... σβηστοί. Να παίζουν όλοι στην... τσίτα θέλει γιατί η αποστολή του ως το φινάλε της σεζόν είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν επιτρέπει ημιτελείς προσπάθειες.

Διαβάστε επίσης