Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σεβασμός στον Ολυμπιακό τα λέει όλα…

 Ο σεβασμός στον Ολυμπιακό τα λέει όλα…
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 - 18:20

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει μεγαλώσει, έχει γιγαντωθεί για την ακρίβεια και στην Ευρώπη, βρισκόμενος συνεχώς στην ελίτ ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Το πόσο έχει μεγαλώσει ο Θρύλος στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια αποτυπώνεται και από τις αντιδράσεις των αντιπάλων του μετά τις κληρώσεις που γίνονται στην Νιόν.

Φέτος, η μοίρα έφερε τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στο Conference League, μια διοργάνωση πρωτόγνωρη για έναν Σύλλογο, που συνεχώς διακρινόταν και είχε μεγάλες νίκες στις δύο κορυφαίες διοργανώσεις (Champions League, Europa League). Mάλιστα, η συμμετοχή του Θρύλου στην τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση προξένησε ενδιαφέρον από τους οπαδούς του ευραπαϊκού ποδοσφαίρου και τον ευρωπαϊκό Τύπο.

Εκτός, όμως, από την αντίπαλο του την Φερεντσβάρος και ο Τύπος της Ιταλία δείχνει τον τεράστιο σεβασμό του για τον Ολυμπιακό…

Με το χθεσινό (25/12) δημοσίευμα να δείχνει το πόσο πολύ εκτιμούν και σέβονται τον Ολυμπιακό στην Ιταλία.

Κάτι το οποίο φυσικά τα λέει όλα… Δείχνει το πόσο έχει μεγαλώσει ο Θρύλος και στην Ευρώπη, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία ακόμη υπέρβαση τον Φεβρουάριο που έρχεται, γράφοντας για μία ακόμη φορά ιστορία.

Διαβάστε επίσης