Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβάζει «στροφές» πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Ανεβάζει «στροφές» πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος!
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 23:44

Διακοπές και ξεκούραση τέλος. Ήρθε η ώρα για τους «ερυθρόλευκους» να σηκώσουν τα... μανίκια και να δουλέψουν σκληρά για τον μεγάλο τους στόχο! Το 2023 φεύγει και οι Πειραιώτες θέλουν τη νέα χρονιά να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι, για να φέρουν το 48ο πρωτάθλημα στο Λιμάνι.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τον αγώνα με τη Λαμία έχει ξεκινήσει. Οι παίκτες του Κάρλος Καρβαλιάλ έπιασαν και πάλι δουλειά και ανέβασαν «στροφές» ενόψει της επανέναρξης της Stoiximan Super League. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με τον Φραν Ναβάρο να αποτελεί την πρώτη προσθήκη του Θρύλου στη χειμερινή σεζόν. Φυσικά, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για άλλους παίκτες, προκειμένου να καλύψει τα όποια κενά του στο ρόστερ.

Από τη μεριά τους, οι παίκτες του Καρβαλιάλ συγκεντρώνονται μονάχα στο ματς με τη Λαμία, αφού θέλουν να ξεκινήσουν με το... δεξί στο 2024 και να πάρουν τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς για τη συνέχεια. Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι μπροστά τους έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα και θα πρέπει να δώσουν το 100% για να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν.

Διαβάστε επίσης