Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Θρύλο και επίσημα ο Ναβάρο!

Στον Θρύλο και επίσημα ο Ναβάρο!
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 - 17:06

Την απόκτηση του Φραν Ναβάρο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός! Ο Ισπανός φορ είχε συμφωνήσει πριν από λίγες μέρες με τον Θρύλο, χθες ήρθε στην Ελλάδα, πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι όπου λήγει ο δανεισμός του, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να γίνει κίνηση απόκτησης τους καλύπτοντας την ρήτρα εξαγοράς. Ο ταλαντούχος φορ δυναμώνει περαιτέρω την ομάδα σε μία θέση που χρειαζόταν ενίσχυση, με δεδομένο πως ο Ελ Κααμπί θα απουσιάζει τον κρίσιμο Ιανουάριο των ντέρμπι, για το Copa Africa. Πλέον, ο Ναβάρο είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανσίσκο Ναβάρο. Ο Ισπανός επιθετικός γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1998 στην περιοχή Πινέδο, στα προάστια της Βαλένθια.

Αφού εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βαλένθια, αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα της καταγράφοντας 97 συμμετοχές, με απολογισμό 27 γκολ και πέντε ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2019 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη βελγική Λόκερεν, με τη φανέλα της οποίας για έξι μήνες αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια, κατά τα οποία σημείωσε δύο γκολ και έδωσε τρεις ασίστ.

Τον Ιανουάριο του 2020 επέστρεψε στη Βαλένθια και το καλοκαίρι του 2021 πουλήθηκε στη Ζιλ Βισέντε. Στην πρώτη του σεζόν με τον πορτογαλικό σύλλογο πέτυχε 16 γκολ σε 35 παιχνίδια, ενώ το 2022-2023 οι επιδόσεις του ήταν ακόμη πιο παραγωγικές, καθώς σε σύνολο 43 αγώνων σημείωσε 21 τέρματα και μοίρασε τρεις ασίστ, συμμετέχοντας και σκοράροντας στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

Η διετία στη Ζιλ Βισέντε με τα 37 γκολ σε 78 παιχνίδια οδήγησε την Πόρτο στην αγορά του κατά την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Στο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της κατέγραψε δέκα συμμετοχές και σκόραρε μία φορά. Ο Ναβάρο υπήρξε διεθνής με τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες της Ισπανίας (U16, U17, U18, U19, U20).

Φραν, καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης