Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα πραγματικά δεδομένα του Ιανουαρίου στο Λιμάνι

 Τα πραγματικά δεδομένα του Ιανουαρίου στο Λιμάνι
Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024 - 11:00

Ο Oλυμπιακός αποχαιρέτησε το 2023 με πρόκριση στο Conference League και στο -3 από την κορυφή του πρωταθλήματος και σίγουρα θέλει να μπει στο νέο έτος ανανεωμένος και έτοιμος για όλα.

Πολλοί κάνουν λόγο για μεταγραφική ενίσχυση του Θρύλου τον Ιανουάριο, με αρκετούς να μιλάνε και πιο συγκεκριμένα για θέσεις όπως αυτή του στόπερ ή του χαφ. Πάντως, η «πρώτη» έγινε παραμονή πρωτοχρονιάς με τον ερχομό του Φραν Ναβάρο στο Λιμάνι.

Στην Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν ενεργά στην ενίσχυση του ρόστερ, σε όποια θέση τους ζητηθεί από τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο για τις μεταγραφές και όλα θα δρομολογηθούν με την βοήθεια του Πέδρο Άλβες.

Ωστόσο, πέραν από τις μεταγραφές, ο νέος τεχνικός διευθυντής έχει πολλή δουλειά και με το υπάρχον ρόστερ, με εκκρεμότητες σε συμβόλαια κομβικών παικτών και όχι μόνο.

Έχουν ήδη ξεκινήσει με τον δρόμο της εξόδου να έχουν πάρει επί της ουσίας τόσο ο Σκάρπα που επέστρεψε στην Βραζιλία όσο και ο Σολμπάκεν που είναι «ξένο σώμα» στο Ρέντη και μένει να φανεί ποιοι θα ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο.

Την ώρα που τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι «καίνε» καθώς μιλάμε για πρωτοκλασάτες περιπτώσεις παικτών που «τραβάνε το κουπί» (και) φέτος. Φορτούνης, Μασούρας, Πασχαλάκης, Καμαρά είναι στην «πρώτη γραμμή» και από 1η Ιανουαρίου θα είναι και ελεύθεροι να υπογράψουν όπου θέλουν για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός τους θέλει και είναι δεδομένο πως θα κάνει κίνηση σύντομα.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Γενάρης δεν θα είναι ίδιος για όλους στον Ολυμπιακό και θα έχουμε ντόμινο εξελίξεων.

Διαβάστε επίσης