Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Kαρβαλιάλ… γουστάρει τον Ναβάρο!

Ο Kαρβαλιάλ… γουστάρει τον Ναβάρο!
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024 - 11:26

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ, ήθελε πάντα τον Κάρλος Ναβάρο για την ενίσχυση της επίθεσης του. Όταν ακόμα ο νυν τεχνικός του θρύλου ήταν προπονητής της Θέλτα και ψαχνόταν για την ενίσχυση των Ισπανών στην επίθεση. Τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική έδιναν και έπαιρναν για τον Ναβάρο, αλλά όταν ο Καρβαλιάλ ρωτήθηκε για τον ποδοσφαιριστή, δε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του. Υπογράμμισε πάντως πως τον γνώριζε καλά και πως τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Αναλυτικότερα, ο Καρβαλιάλ δήλωσε τότε σε συνέντευξη Τύπου:

«Δεν πρόκειται να μιλήσω για τη μεταγραφική αγορά και για κάποιον που δεν έχει συμβόλαιο μαζί μας. Πρέπει να καταλάβετε, αλλιώς αύριο θα μου ζητήσουν να το κάνω για 15 παίκτες και πιθανότατα οι 14 δεν θα υπογραφούν. Είναι η πρώτη φορά που ακούω αυτή την υπόθεση από τον Φραν Ναβάρο, αλλά τον ξέρω από την Πορτογαλία, είναι καλός παίκτης, ένας σπουδαίος επιθετικός. Δε ξέρω όμως τίποτα άλλο».

Ιστοσελίδες της Ισπανίας, όπως η «Relevo» είχαν γράψει εκτενή ρεπορτάζ για τον Ναβάρο και μεταξύ άλλων επεσήμαναν πως: «Μετά την αποτυχία της επιλογής του Τόκο Εκάμπι , με τον οποίο υπήρξε συμφωνία για την άφιξή του ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, η ομάδα του Βίγκο έβαλε ξανά τα μάτια της σε έναν παλιό πόθο όπως ο Ναβάρο . Ο Ισπανός φόργουορντ που αγωνίζεται στον Ζιλ Βισέντε είναι πλέον η πιο ρεαλιστική πιθανότητα να ενισχύσει την ομάδα στην τελική ευθεία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου» και συμπλήρωνε: «Η Θέλτα διαπραγματεύεται για τον ποδοσφαιριστή από την Βαλένθια περισσότερο από ένα μήνα. Ο Λουίς Κάμπρος και ο Κάρλος Καρβαλιάλ καλωσόρισαν την ένταξή του για να καλύψουν τις επιθετικές ελλείψεις μιας ομάδας. Εκείνη την περίοδο, η Ζιλ Βισέντε, ζήτησε ένα ποσό που η Θέλτα δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει και οι συζητήσεις σταμάτησαν. Λίγο μετά στο προσκήνιο μπήκε η Πόρτο, η οποία το ήθελε και αυτή. Υπάρχει ήδη κλειστή συμφωνία με τον παίκτη για να παίξει στο Βίγκο για τρεις έως τέσσερις σεζόν , αλλά μένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Ζιλ Βισέντε, με τον οποίο έχουν πλησιάσει θέσεις τις τελευταίες ώρες μέχρι να καταλήξουν σχεδόν σε συμφωνία. Πρόκειται εξάλλου για έναν ποδοσφαιριστή που έχει… σίγουρο το γκολ».

Διαβάστε επίσης

Πράξεις στο γήπεδο...

Πράξεις στο γήπεδο...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους και να τα δώσουν όλα, για νίκες και… αποδείξεις!