Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισπανικό ρεκόρ του Ναβάρο στην Πορτογαλία!

Ισπανικό ρεκόρ του Ναβάρο στην Πορτογαλία!
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024 - 23:15

Ο Φραν Ναβάρο, έχει πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, όταν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής της Ζιλ Βισέντε. Κατάφερε να γίνει ο πρώτος Ισπανός στην Primeira Liga, που στην πρώτη του σεζόν είχε καταφέρει να «πιάσει» αυτή την επίδοση, σκοράροντας 17 τέρματα μετά από 32 αγωνιστικές.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, ακολούθησε ο Μάριο Μαρτίνεζ της Τοντέλα με 15 γκολ. Λίγο πιο κάτω το όνομα του Κλο Γκαρθία με 14 γκολ στην Μπράγκα, ενώ πάλι παίκτης των «Αρσεναλίστας», ο Παουλέτα, σκόραρε 12 γκολ. Αναφορικά με τους υπόλοιπους παίκτες, πρόκειται για τους Νολίτο (Μπενφίκα), ο Τόνι Μαρτίνεθ της Φαμαλικάο και στη συνέχεια ο Ροντρίγκο Μορένο της Μπενφίκα.

Μιλάμε για ένα επίτευγμα που σίγουρα θα μνημονεύεται για χρόνια και πλέον στόχος του Ναβάρο είναι να «χτίσει» νέα ρεκόρ στον Πειραιά, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η πρόκληση για τη συνέχεια είναι μεγάλη, καθώς με το «καλημέρα» του 2024, οι Πειραιώτες έχουν μια σειρά από ντέρμπι, ενώ τον Φεβρουάριο είναι προγραμματισμένα τα ματς με την Φερεντσβάρος. Αρχικά στο Φάληρο και στη συνέχεια στην Βουδαπέστη.

Διαβάστε επίσης

Νίκη και μόνο νίκη!

Νίκη και μόνο νίκη!

Κόντρα στην ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παίξουν με τσαμπουκά και πάθος για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.