Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ναβάρο για βασικός με ΑΕΚ!

Ναβάρο για βασικός με ΑΕΚ!
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024 - 22:14

Το «παρών» στην αναμέτρηση με τη Λαμία, κάνοντας το ντεμπούτο στον Ολυμπιακό, έστω και σαν αλλαγή, έδωσε ο Φραν Ναβάρο. Αυτό ήταν και το πρώτο ματς του νεοαποκτηθέντα φορ με τα χρώματα των Πειραιωτών, περνώντας ως αλλαγή, στο ημίχρονο, στην θέση του Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο Nαβάρο, με τρεις ημέρες στην Ελλάδα έμοιαζε να είναι ο μόνος που πάλευε κάθε μπάλα στη ντροπιαστική ήττα από τη Λαμία. Ο Ισπανός φορ μπήκε με όρεξη, θέλοντας να βοηθήσει και να βελτιώσει κάπως την εικόνα της ομάδας του. Καλά-καλά δεν ξέρει τα ονόματα των συμπαικτών του, αλλά πάλεψε κάθε του φάση και ας μην του βγήκαν ιδιαίτερα. Ήταν και ο μόνος που έριξε μια κλωτσιά, να τον καταλάβουν λίγο οι αντίπαλοι, βγάζοντας χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Αυτή τη φορά ο Ισπανός σέντερ φορ προβάλλει αλλά και είναι το Νο1 φαβορί για βασικός στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Έτσι θα είναι η πρώτη του φορά ως βασικός και το πρώτο του ντέρμπι στον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελ Κααμπί είναι εκτός λόγω Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και ο Ελ Αραμπί τραυματίας, όπως και ο Γιόβετιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και έτσι η θέση του Ναβάρο στην ενδεκάδα είναι μονόδρομος, με τον Αλγκασίμ Μπα να είναι μια εναλλακτική για την κορυφή.

Από εκεί και πέρα, ότι από την αποστολή αποκλείστηκε ο Ιμπόρα, κάτι, που μπορεί να σημαίνει και πράγματα για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης