Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μη σταματήσεις! Βγες ΞΑΝΑ μπροστά και σπάσε το «απόστημα» που λυμαίνει το ποδόσφαιρο!

Μη σταματήσεις! Βγες ΞΑΝΑ μπροστά και σπάσε το «απόστημα» που λυμαίνει το ποδόσφαιρο!
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 14:06

Ομαδούλες. Μόνο με τα δεκανίκια τους μπορούν να βγουν από πάνω. Μόνο με τα στηρίγματά τους μπορούν να σταθούν στα πόδια τους, απέναντι στον Ολυμπιακό. Μόνο με τις κλοπές μπορούν να στερήσουν από τον Ολυμπιακό, εκείνο που δικαιούνται. Ομαδούλες. Από αυτές τις ομαδούλες, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να συνεχίσει να μένει πίσω. Δεν το αντέχει το ποδόσφαιρο, το οποίο αλλοιώνεται, για να πανηγυρίσουν αυτοί που δεν το αξίζουν.

Τώρα, αφού πλέον έδειξαν να… ολοκληρώνουν το αισχρό σχέδιό τους. Αφού έδειξαν να ολοκληρώνουν την προσχεδιασμένη κλοπή και με κάθε τρόπο, κατάφεραν να κλέψουν από τον Ολυμπιακό πράγματα που εδικαιούτο. Αφού… πανηγυρίζουν πέτσινες νίκες, αλλοιωμένα ματς και αλλοιωμένο πρωτάθλημα… Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει άμεσα το να χτίσει από την αρχή. Σε στέρεες βάσεις. Αυτές που έχει κάτω από τα πόδια του…

Μόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να εγγυηθεί την ανατροπή της κατάστασης. Εσωτερικά, σε επίπεδο ομάδας και συνολικά, σε επίπεδο ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόεδρε, ένα πράγμα μόνο… Μη σταματήσεις! Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις αυτό που πρέπει, σε όλα τα επίπεδα.

Βγες μπροστά πρόεδρε. Σπάσε το απόστημα Πρόεδρε. Δεν πάει άλλο. Κάνε τα αδύνατα – δυνατά. Ομάδα και κόσμος να προχωράμε ενωμένοι. Και θα τα καταφέρουμε. «Προστάτευσε» την ομάδα τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Να χάνουμε το Πρωτάθλημα γιατί δεν θα το αξίζουμε, όχι γιατί θα μας το κλέβουν.

Στα υπόλοιπα, ο Ολυμπιακός πρέπει τώρα να ξεπεράσει και όσα του έκαναν. Είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τις λύσεις. Γιατί το έχει κάνει και στο παρελθόν. Να τον αφήσουν όμως να λύσει τα αγωνιστικά του θέματα και να μην του «κλέβουν» βαθμούς. Διαφορετικά για πιο ποδόσφαιρο να μιλήσουμε;

Διαβάστε επίσης