Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοντά σε Τσικίνιο ο Ολυμπιακός, «χτυπάει» Παλομίνο ή Κάρμο! (videos)

Κοντά σε Τσικίνιο ο Ολυμπιακός, «χτυπάει» Παλομίνο ή Κάρμο! (videos)
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 11:11

Απόψε, Τετάρτη (10/1) στις 21:30, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στην πρώτη «μάχη» των «16» του Κυπέλλου. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται και στο μεταγραφικό παζάρι, για την καλύτερη δυνατή τους ενίσχυση. Ο Θρύλος κινείται για την απόκτηση μέσου και τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού (πιθανότατα δύο).

Οι Πειραιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του κεντρικού χαφ της Μπενφίκα, Τσικίνιο. Η ομάδα του Πειραιά «τρέχει» το θέμα του 28χρονου μέσου και είναι κοντά σε συμφωνία με την Μπενφίκα.

Παράλληλα, όσον αφορά στην άμυνα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ, ή του 34χρονου Αργεντινού, Χοσέ Λουίς Παλομίνο, ή του 24χρονου Πορτογάλου, Νταβίντ Κάρμο.

Οι Τσικίνιο και Παλομίνο μένουν ελεύθεροι, το καλοκαίρι, από Μπενφίκα και Αταλάντα και θεωρούνται πιο «εύκολοι» στόχοι για τους «ερυθρόλευκους», σε σχέση με τον «πανάκριβο» Κάρμο.

Για τη θέση του δεύτερου (δεξιοπόδαρου) στόπερ, ο Θρύλος εξετάζει δύο Βραζιλιάνους, τον Γκάμπριελ της Ζιλ Βισέντε και τον 26χρονο Γκραβιγιόν της Αδάνα Ντεμιρσπόρ.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης