Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το παίρνει πάνω του για να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο

Βαγγέλης Μαρινάκης: Το παίρνει πάνω του για να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 - 17:50

Χείμαρρος εναντίον του συστήματος που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μόνος εναντίον όλων, ξέρει και πολεμά το παρασκήνιο αλλά και το προσκήνιο (ΕΠΟ και ΚΕΔ), με στόχο την κάθαρση της «εγκληματικής» οργάνωσης που λυμαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μόνοι εναντίον όλων ήταν και είναι ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πολεμήθηκαν σκληρά, μέχρι και από το κράτος. Γι’ αυτό θα συνεχίσουν να δίνουν τις «μάχες» τους, έχοντας μαζί και τον διακεκριμένο και κορυφαίο ποινικολόγο της χώρας τον Αλέξη Κούγια, όπου θα τους ταράξουν στην νομιμότητα και θα τους βγάλουν όλα τα «άπλυτα» τους στη φορά και θα προχωρήσουν στις αρμόδιες αρχές. Έτσι θα επανέλθει η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο, το οποίο διαχρονικά η συμμορία το χρησιμοποιούσε ως υποχείριο καταστάσεων. Oι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές και καταλυτικές στην προσπάθεια που κάνουν οι Πειραιωτές να ξεβρωμίσουν το ποδόσφαιρο.

Μόνο, λοιπόν, ο Ολυμπιακός με ηγέτη του φυσικά, τον Βαγγέλη Μαρινάκη μπορεί να εγγυηθεί την ανατροπή της κατάστασης. Εσωτερικά, σε επίπεδο ομάδας και συνολικά, σε επίπεδο ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρόεδρε, πάρτο πάνω σου και «καθάρισε» το ποδόσφαιρο! Μόνο εσύ μπορείς να κάνεις αυτό που πρέπει, σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης