Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ναβάρο: «Νιώθω καλά, ανυπομονώ να σκοράρω με την φανέλα του Ολυμπιακού»

Ναβάρο: «Νιώθω καλά, ανυπομονώ να σκοράρω με την φανέλα του Ολυμπιακού»
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 - 13:35

Μετά από τα δύο κολλητά ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έχει θεωρητικά ευκολότερο έργο το απόγευμα της Κυριακής (14/01, 17:00) όπου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Κηφισιά για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Φραν Ναβάρο να θέλει και να ανυπομονεί να σπάσει το… ρόδι με τα «ερυθρόλευκα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός φορ:

«Όταν δεν κερδίζεις είναι λογικό να μην είσαι ικανοποιημένος, όμως εμείς νιώθουμε πραγματικά πολύ δυνατοί και πολύ αισιόδοξοι γιατί ξέρουμε πως υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και τα πράγματα σίγουρα θα αλλάξουν. Πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας και είμαστε σίγουροι πως με την δουλειά που κάνουμε το αποτέλεσμα θα φανεί γρήγορα».

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό:

«Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι δύο εβδομάδες εδώ, όμως ήδη νιώθω πάρα πολύ καλά. Οι συμπαίκτες μου με έχουν υποδεχθεί εξαιρετικά, ο προπονητής μου έχει δείξει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη και μου δίνει συνεχώς περισσότερα λεπτά συμμετοχής και γενικώς η προσαρμογή μου πηγαίνει πολύ καλά. Θέλω λίγο ακόμα χρόνο για να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο και νομίζω πως όλα θα πάνε πολύ καλύτερα».

Για το αν πλησιάζει η ώρα και για το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα:

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη όρεξη και ανυπομονώ να σκοράρω για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Γνωρίζετε πως για τους επιθετικούς τα γκολ είναι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι η δουλειά μου και εύχομαι να έρθει πολύ γρήγορα».

Διαβάστε επίσης