Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε διαπραγματεύσεις για Κάρμο και Μουσράτι ο Ολυμπιακός

Σε διαπραγματεύσεις για Κάρμο και Μουσράτι ο Ολυμπιακός
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 - 19:28

Ο Ντάβιντ Κάρμο βρίσκεται, εδώ και καιρό, ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, για την ενίσχυσή του στη θέση των κεντρικών αμυντικών. Την περασμένη βδομάδα, μάλιστα, στο εξωτερικό παρουσίαζαν τον Πορτογάλο στόπερ μια «ανάσα» από τη μετακίνησή του στον Θρύλο.

Σημερινά (12/1) δημοσιεύματα στην Πορτογαλία φέρνουν και πάλι τον Κάρμο κοντά στην ομάδα του Πειραιά. Οι «ερυθρόλευκοι», που ενδιαφέρονται και για τον πολύπειρο Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Αταλάντα, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για τον 24χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ, με αξία 14.000.000 ευρώ, βάσει Transfermarkt.

Πέραν του Κάρμα, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την Μπράγκα για τον Αλ-Μουσράτι. Ο 27χρονος μέσος, που κοστολογείται 16.000.000 ευρώ στο Transfermarkt, πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση και αρέσει πολύ στον προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Πιθανότατα, μέσα στο Σαββατοκύριακο (13-14/1), θα υπάρξουν εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι, τόσο με τον Κάρμο όσο και με τον Μουσράτι. Και οι δύο άσοι, μάλιστα, έχουν συνεργαστεί με τον προπονητή του Θρύλου, στο παρελθόν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης