Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ματιές» και σε Ντράγκοβιτς (videos)

«Ματιές» και σε Ντράγκοβιτς (videos)
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 - 13:23

Άλλη μία κίνηση θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός, αποκτώντας κεντρικό αμυντικό που θα μπορεί να παίξει με το… καλημέρα αλλά και να τον ενισχύσει ποιοτικά και να μεγαλώσει τον ανταγωνισμό. Στην κορυφή της λίστας είναι οι Κάρμο και Ερνάντες που υποθέσεις τους βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κι άλλες λύσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει η τελική συμφωνία με έναν εκ των προαναφερόμενων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία, ο Ολυμπιακός έχει στο κάδρο τον Αλεξάνταρ Ντάγκοβιτς.

Ο έμπειρος διεθνής κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα το καλοκαίρι, αλλά το τελευταίο διήμερο η Μπεσίκτας, που έχει πλέον στον πάγκο της τον Φερνάντο Σάντος, κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του και πληροφορίες από τη Σερβία θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει μπει σφήνα στην υπόθεση.

Ο Σερβοαυστριακός αμυντικός την φετινή σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα μετράει 25 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ, εκ των οποίων οι έξι είναι στους ομίλους του Champions League.

Ο Ντράγκοβιτς έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Λεβερκούζεν, Βασιλεία, Ντιναμό Κιέβου.

Διαβάστε επίσης