Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν υπάρχει χρόνος για περισυλλογή, προέχει το διπλό στο «Βικελίδης»!

Δεν υπάρχει χρόνος για περισυλλογή, προέχει το διπλό στο «Βικελίδης»!
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 12:45

Δεν πήγαν καλά τα πράγματα για τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αποκλείστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» από τη συνέχεια του Κυπέλλου και πλέον έχουν μείνει δύο στόχοι. Στα πέναλτι δεν ήταν συγκεντρωμένη η ομάδα και δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα για να διεκδικήσει την πρόκρισή της. Με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, μετά το ­6-7 στα πέναλτι.

Τώρα έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός το κίνητρο των ομίλων του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Αρχής γενομένης με το ματς της Κυριακής με τον Άρη στο Χαριλάου, και έτσι δεν υπάρχει χρόνος για να σταθεί στον αποκλεισμό από το Κύπελλο.

Δεν υπάρχει χρόνος για περισυλλογή, προέχει το διπλό στο Βικελίδης, ξανά. Και ο Άρης, ο οποίος είναι ομάδα των «εξυγιαντών», χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και όχι… υποτίμηση. Μπορεί ως αντίπαλος να είναι πιο χαμηλά από εκείνον, αλλά όπως και να ‘χει, ένα ματς στην έδρα του, όπου θα στηθεί νέο «μπλόκο» χρειάζεται πάντα το 101% της συγκέντρωσης.

Ο Ολυμπιακός έχει χρόνο να μελετήσει τι δεν πήγε καλά, με τον ΠΑΟ. Και ήδη το πράττει. Αλλά με μέτρο. Τώρα, υπάρχει άλλη προτεραιότητα. Υπάρχει άλλος δρόμος, που πρέπει η ομάδα να πάρει. Αυτόν της επιστροφής στις νίκες. Και κάνοντάς το, ειδικότερα, μέσα στην έδρα του Άρη, θα κερδίσει ακόμη περισσότερα σε ψυχολογία, για τη συνέχεια…

Διαβάστε επίσης