Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα Kάρμο στον Θρύλο!

Ημέρα Kάρμο στον Θρύλο!
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 - 10:23

Ημέρα Νταβίντ Κάρμο στον Θρύλο! Ο Πορτογάλος στόπερ είναι από το βράδυ της Πέμπτης στην Ελλάδα και καθόλα έτοιμος για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά, με τη μορφή δανεισμού (με οψιόν αγοράς). Ο Κάρμο έρχεται να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην άμυνα και να του δώσει εκεί λύσεις, τις οποίες χρειάζεται.

Ένας κεντρικός αμυντικός με πολύ καλά στοιχεία, με δυναμική και αντίληψη με ηγετική στόφα και παραστάσεις. Είναι αριστεροπόδαρος, όπως τον θέλει ο προπονητής και φιλόδοξος. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πληρώσει τον μισθό του Κάρμο, και θα καταβάλλει ενοίκιο 250.000 ευρώ στην Πόρτο, ενώ αναμένεται να πάρει ακόμα 250.000 ευρώ η πορτογαλική ομάδα εάν οι ερυθρόλευκοι κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Στο deal έχει μπει και οψιόν αγοράς, η οποία ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Ο Πορτογάλος άσος αναμένεται σήμερα να ανακοινωθεί και επισήμως, αφού ο παίκτης είναι από το βράδυ της Πέμπτης είναι εδώ, στην Ελλάδα. Ολοκληρώνει τα διαδικαστικά και γίνεται παίκτης του Θρύλου. Για πάμε… Έπεται και συνέχεια!

Διαβάστε επίσης