Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήγαν και πάλι να τον «στήσουν», αλλά δεν τους έκανε την χάρη! (photos, video)

Πήγαν και πάλι να τον «στήσουν», αλλά δεν τους έκανε την χάρη! (photos, video)
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 12:25

Είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι στόχος της «συμμορίας» είναι ο Ολυμπιακός. «Σφάζουν» τον Θρύλο στα γήπεδο, τον «πολεμούν» παντού. Κανείς δεν το αμφισβητεί. Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει.

«Τρέμουν» τους Πειραιώτες και το απέδειξαν ξανά, στο γκολ του Ναβάρο, όπου ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ, ενώ, ο φορ του Θρύλου καλυπτόταν 1.5 μέτρο από τον αντίπαλο του, αλλά για καλή του «τύχη» το VAR, διόρθωσε το «έγκλημα» του βοηθού Φωτόπουλου, όπου δεν πέτυχε φάση στο ματς.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί και το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου Περράκης και Διαμαντόπουλος (VAR) τον έβαλαν στο ματς. Στο 74' ο Τούτου της ομάδας των Ιωαννίνων πήρε την μπάλα πίσω από τη μεσαία γραμμή διένυσε αρκετά μέτρα και στη συνέχεια ο Ρέτσος τον έριξε κάτω, όμως ΕΚΤΟΣ περιοχής! Φυσικά, αυτό «δεν το είδε» ούτε ο διαιτητής Περράκης, αλλά ούτε και ο Διαμαντόπουλος στο VAR.

Πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι χρησιμοποιούν το VAR για αλλοίωση αποτελεσμάτων. Είναι επικίνδυνοι και ξεφτιλίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Eυτυχώς για ακόμη μια φορά, ο Θρύλος πήρε τη νίκη και συνεχίζει με τα όσα εμπόδια του βάλουν στην συνέχεια.

Διαβάστε επίσης