Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτονόητο το κίνητρο!

Αυτονόητο το κίνητρο!
Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024 - 19:53

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει ήδη πίσω του το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από το οποίο κρατάει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς. Πλέον οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για τη μεγάλη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό, για το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς! Το κίνητρο είναι αυτονόητο. Οι Πειραιώτες καλούνται να παίξουν με πάθος και τσαμπουκά για να πάρουν αυτό στερήθηκαν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, επειδή κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν το ματς στα χαρτιά.

Ο κόσμος του Θρύλου περιμένει μία μεγάλη νίκη. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Μία νίκη, που θα «αγχώσει» περισσότερο τους αντιπάλους της ομάδας του Πειραιά και θα τους φέρει σε δύσκολη θέση. Στο απόλυτο ελληνικό clasico δεν παίζει ρόλο καμία αγωνιστική κατάσταση, παρά μόνο η θέληση!

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ και οι παίκτες του τα γνωρίζουν όλα αυτά και ξέρουν πόσο ο λαός του Ολυμπιακού θέλει τη νίκη, με την οποία θα στείλει το δικό του μήνυμα. Προφανώς δεν πρόκειται για ένα εύκολο ματς. Άλλωστε είναι η «μάχη» δύο διαφορετικών κόσμων. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο οφείλουν να δώσουν το... 110% και να παλέψουν μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης